03.11.2016 18:06

Tapia en Vejinović vervangers bij Feyenoord

Feyenoord-middenvelder Renato Tapia dribbelt het middenveld op in de confrontatie in de Europa League met Zorya Lugansk. (20-09-2016)
Feyenoord-middenvelder Renato Tapia dribbelt het middenveld op in de confrontatie in de Europa League met Zorya Lugansk. (20-09-2016)

Bij Feyenoord ontbreken donderdagavond de vaste basisspelers Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi. Het tweetal wordt tegen Zorya Lugansk vervangen door Renato Tapia en Marko Vejinović. Zorya Lugansk treedt aan met vijf wijzigingen.

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst heeft noodgedwongen twee wijzigingen in zijn team moeten doorvoeren. Door het overlijden van de moeder van Vilhena is de middenvelder met verlof. Zijn plaats wordt donderdagavond overgenomen door Tapia. El Ahmadi moest verstek laten gaan met een voetblessure en is achtergebleven in Rotterdam. In zijn plaats speelt Vejinović. In de vorige ontmoeting tussen Zorya Lugansk en Feyenoord, zat Dirk Kuyt op de reservebank en speelde Tapia in zijn plaats. In de wedstrijd in Lugansk heeft Kuyt weer een basisplaats.

Bij Zorya maar liefst vijf wijzigingen ten opzichte van de vorige wedstrijd in Rotterdam. Coach Yuriy Vernydub heeft twee wijzigingen doorgevoerd in de verdediging: Nikita Kamenyuka en Mikhail Sivakov worden vervangen door Evgeniy Opanasenko en Igor Chaykovskiy. Middenvelder Igor Kharatin kwam vorige keer niet in actie, maar start donderdagavond wel in de basis, dat gaat dan weer ten koste van Artem Gordienko. Verder nog twee wijzigingen bij Zorya: Vladislav Kulach en spits Jaba Lipartia, worden vervangen door Željko Ljubenović en Emmanuel Bonaventure.

Volg het duel tussen Zorya Lugansk en Feyenoord van 19.00 uur hier LIVE.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner