05.11.2016 18:47

Faber gooit elftal flink om bij FC Groningen

Na de pijnlijke nederlaag op bezoek bij laagvlieger Willem II heeft FC Groningen-trainer Ernest Faber zijn basisopstelling omgegooid voor het duel met NEC. In elke linie is wel een wijziging doorgevoerd door Faber, die vorig seizoen NEC op knappe wijze in de Eredivisie hield na het promotiejaar.

Jason Davidson en Samir Memišević worden achterin geslachtofferd, waardoor Yoëll van Nieff en Etiënne Reijnen weer een kans krijgen vanaf de aftrap. Op het middenveld is Tom Hiariej zijn plek kwijtgeraakt, Faber hoopt dat Juninho Bacuna de rol in de middelste linie beter invult. Voorin krijgt Mimoun Mahi weer eens een kans vanaf het begin, hij vervangt Bryan Linssen.

Bij NEC minder reden voor onvrede na het gelijkspel op bezoek bij FC Utrecht, toch vindt achterin één wisseling plaats. Michael Heinloth wordt voor de thuiswedstrijd tegen FC Groningen vervangen door de Zweed Mikael Dyrestam. Ferdi Kadıoğlu, tegen FC Utrecht nog matchwinner met zijn eerste goal in de Eredivisie, begint wederom op de bank.

De wedstrijd is vanaf 19.45 LIVE te volgen!

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner