22.11.2016 18:21

Twee wijzigingen bij Ajax U19 tegen PAOK U19

Winston Bogarde, assistent-trainer bij Ajax U19, instrueert invaller Navajo Bakboord. (15-10-2016)
Winston Bogarde, assistent-trainer bij Ajax U19, instrueert invaller Navajo Bakboord. (15-10-2016)

Ajax U19 steekt in goede vorm en dat is voor Ajax-trainer Aron Winter ook een reden om zijn ploeg niet op te veel plekken aan te passen voor de confrontatie op De Toekomst met PAOK Saloniki U19. De Grieken hebben wat goed te maken, vandaar dat PAOK met vier nieuwe spelers aantreedt.

Aron Winter heeft zijn opstelling voor de return tegen PAOK Saloniki U19 op twee plekken aangepast. Deyovaisio Zeefuik ontbreekt in de verdediging. Zijn plaats wordt overgenomen door Navajo Bakboord. Waar in de heenwedstrijd in Griekenland Franco Antonucci nog een basisplaats had, is die plek ditmaal besteed aan Mees de Wit. De Wit vormt samen met Kaj Sierhuis en Ché Nunnely de voorhoede.

Een andere doelman onder de lat bij PAOK Saloniki U19. Jorgo Muca krijgt de voorkeur boven Marios Siampanis, die de vorige wedstrijd keepte. Daarnaast heeft trainer Apostolos Papavasiliou zijn ploeg op drie plekken aangepast in vergelijking met de vorige ontmoeting met Ajax U19. Giorgos Tzovaras, Antonis Stathopoulos en Zisis Chatzistravos worden vervangen door Lefteris Lyratzis, Alexandros Gkargkalatzidis en Giorgos Noukaris. 

Volg het duel tussen Ajax U19 en PAOK Saloniki U19 hier live. 

 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner