25.11.2016 11:32

Van den Brom: "Dit past niet in ons beleid"

Joris van Overeem heeft in de ogen van AZ Alkmaar-trainer John van den Brom een grens overschreden. In een interview liet de middenvelder zich kritisch uit over zijn situatie bij de Eredivisie-club. Daardoor zit hij voorlopig niet meer bij de wedstrijdselectie.

In gesprek met De Telegraaf stak Van Overeem zijn teleurstelling niet onder stoelen of banken. "Volgens mij hebben we het allemaal gelezen, gehoord en gezien", vertelt Van den Brom aan de NOS. "Kritiek, als dat er is, is geen enkel probleem bij ons. Dat mag. En ik kan me voorstellen dat hij niet blij is bij ons, dat mag ook. Maar kom dan bij ons. Spreek dat dan uit. Ga niet de media voor dit soort dingen gebruiken om je gelijk te halen."

"Dit past niet in ons beleid en ook niet in het beleid wat wij als staf met de jongens hebben. Dan is het voor mij vrij logisch dat je tot deze conclusie komt. Schorsen is overdreven, maar we laten hem buiten de selectie voor het duel met Dundalk en ook komende zondag." Aankomend weekend ontvangt AZ in eigen stadion Heracles Almelo.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner