26.11.2016 19:51

Ongewijzigde basiself FC Twente wil revanche

Klich (l.) is sterk aan de bal in duel met Barazite (m.). Rechts kijkt Jeroen van der Lely vanaf een afstandje toe. (20-11-2016)
Klich (l.) is sterk aan de bal in duel met Barazite (m.). Rechts kijkt Jeroen van der Lely vanaf een afstandje toe. (20-11-2016)

De laatste zaterdagavond wedstrijd van de veertiende speelronde in de Eredivisie gaat tussen NEC en FC Twente. Terwijl NEC-trainer Peter Hyballa een wijziging doorvoert, houdt Rene Hake vast aan zijn basiself.

In aanloop naar de wedstrijd deed NEC-trainer Peter Hyballa geheimzinnig over met name de aanvalslinie van zijn ploeg. “Veel namen kun je bij ons wel invullen, zoals de doelman, verdediging en middenveld”, vertelt de Duitse oefentrainer. “Vooral de aanval wisselt nog weleens bij ons. We zoeken scorend vermogen.”

Ook voor het duel met FC Twente heeft Hyballa weer zijn elftal op één plaats gewijzigd. Ferdi Kadıoğlu mag vanaf de bank toezien hoe Jay-Roy Grot zijn werk doet. Verder staan dezelfde tien aan de start die vorige week kansloos verloren bij Ajax.

FC Twente-trainer René Hake houdt vast aan de elf spelers die vorige week gelijkspeelden tegen FC Utrecht. Dat betekent dat Jeroen van der Lely opnieuw de vervanger is van de tot de winterstop geblesseerde Dejan Trajkovski. Van der Lely liet in het duel met zowel PSV als FC Utrecht zien een verdienstelijke vervanger te zijn van Trajkovski.

Gaat FC Twente zich revancheren van de nederlaag van vorig jaar? De wedstrijd is vanaf 20.45 hier LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner