11.01.2017 10:04

Polak verwacht alsnog kampioenschap Ajax

Sjaak Polak (r.) is namens Sparta tegenstander Jan Kromkamp te snel af. (28-10-2007)
Sjaak Polak (r.) is namens Sparta tegenstander Jan Kromkamp te snel af. (28-10-2007)

Sjaak Polak denkt dat Ajax aan het einde van de rit met de kampioensschaal in de handen staat. Koploper Feyenoord beschikt over de betere papieren, maar de oud-voetballer verwacht dat de Rotterdammers het niet gaan volhouden.

"Bij Feyenoord ziet het er goed uit, ook qua bank, maar ik zet mijn geld toch op Ajax. Ze zijn daar helemaal los. En ze spelen ook het beste voetbal van de competitie", laat Polak weten aan het Algemeen Dagblad. "Ik denk dat Ajax tijdens de rest van het seizoen het beste met de druk kan omgaan. Dat gaat Feyenoord de titel kosten."

Voorafgaand aan het seizoen dacht Polak nog dat PSV zijn titel zou prolongeren. "Maar inmiddels ben ik daarop teruggekomen. Ze spelen te matig voor de eerste plek." Daarnaast verwacht Polak dat Go Ahead Eagles het seizoen afsluit als hekkensluiter. "Go Ahead zal de directe degradant worden, vrees ik. Ze komen voetballend tekort."

Tegenover Voetbal.com liet Sjaak Polak eerder weten nog altijd een duidelijke mening over het huidige voetbal te hebben.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner