21.01.2017 19:55

Milan op drie plekken gewijzigd voor topper

AC Milan begint zaterdagavond met drie wijzigingen in het basiselftal aan de topper tegen SSC Napoli. Gustavo Gómez, José Sosa en Juraj Kucka krijgen allen een kans in de basis van coach Vincenzo Montella.

Gómez vervangt in de verdediging Alessio Romagnoli, die laat in het gelijk geëindigde uitduel met Torino een rode kaart kreeg en daardoor een schorsing uitzit. Daarnaast worden Manuel Locatelli en Andrea Bertolacci gepasseerd door Montella. Op het middenveld krijgen Sosa en Kucka de voorkeur. Zo wijzigt trainer Montella nogal wat voor deze belangrijke wedstrijd, een signaal afgevende dat hij niet helemaal tevreden is.

Napoli begint met één wijziging aan het duel in San Siro. Allan heeft zijn basisplaats weer overgenomen van Piotr Zieliński, die in het met 3-1 gewonnen duel met Pescara aan de aftrap stond. Ook Raúl Albiol start gewoon voor deze topper. Hij was een twijfelgeval wegens een griepje dat hem deze week dwarszat, maar hij kan gewoon beginnen. Ook verder heeft coach Maurizio Sarri zijn elftal hetzelfde gelaten.

Het duel is vanaf 20.45 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner