29.01.2017 09:32

Trefzekere Paulissen erg blij voor supporters

Mitchell Paulissen viert de 4-0 zege op Excelsior met de supporters van Roda JC. (28-01-2017)
Mitchell Paulissen viert de 4-0 zege op Excelsior met de supporters van Roda JC. (28-01-2017)

De supporters van Roda JC konden zaterdagavond viermaal juichen tegen Excelsior (4-0). Een ongekende luxe voor de Limburgers, die het hele seizoen al moeilijk tot scoren komen. Mitchel Paulissen kon na afloop zijn geluk niet op.

"Er valt een last van onze schouders", bekende Paulissen na afloop in gesprek met FOX Sports. De 23-jarige middenvelder was goed voor twee van de vier treffers en was opgelucht voor de supporters van Roda. "Ik ben blij dat we eindelijk weer thuis hebben gewonnen. Het veldspel kon nog wat beter, maar ik denk dat we wel tevreden kunnen zijn na een 4-0 overwinning. We gaan van acht naar twaalf doelpunten."

Dinsdag werd bekend dat Aleksei Korotaev een minderheidsbelang in de club heeft genomen. De Zwitser zorgde er direct voor dat Roda JC drie nieuwe spelers kon halen: Stefan Savić, Ognjen Gnjatić en Beni Badibanga. "Ik ben een voetbalvolger en ik ken veel namen, maar deze heb ik nog nooit gehoord. We zullen zien of ze aanwinsten blijken te zijn. We moeten even kijken welke taal we gaan spreken in de kleedkamer."

Paulissen laat weten dat het niet zoveel uitmaakt dat de nieuwste aanwinsten van Roda geen bekende namen zijn. "Als die jongens komen en het goed doen, worden ze snel omarmd door het publiek. Daar zit geen verschil in." Door de ruime overwinning op Excelsior heeft Roda de rode lantaarn weer overgedragen aan Go Ahead Eagles. De voorsprong op de hekkensluiter bedraagt nu drie punten.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner