0 : 1 Torinfos in de Ticker Memphis Depay 41. / Schot met links  (Daley Blind)
1 : 1 Torinfos in de Ticker Héctor Moreno 45. / Kopbal  (Maxime Lestienne)
2 : 1 Torinfos in de Ticker Luciano Narsingh 57. / Kopbal  (Maxime Lestienne)

90'
Groot feest in Eindhoven! PSV heeft voor een enorme verrassing gezorgd door als enige te scoren in de tweede helft. United had bijna continu de bal, maar PSV was uiterst effectief. Wederom lag een voorzet van Lestienne aan de basis van een doelpunt, ditmaal met Narsingh als eindstation. Na de 2-1 was de thuisploeg zelfs nog dichterbij de 3-1 dan dat United in de buurt kwam van de 2-2. PSV is terug in de Champions League, en hoe!
90'
90'
United krijgt nog een hoekschop. Houdt PSV stand?
88'
De wanhoop neemt toe bij United. Fellaini probeert het nu met een schot van afstand, maar zijn poging mist precisie. De klok tikt weg in het voordeel van PSV.
86'
Wissel in bij Manchester United -> Antonio Valencia
86'
Wissel uit bij Manchester United -> Ashley Young
86'
Wissel in bij PSV Eindhoven -> Jürgen Locadia
86'
Wissel uit bij PSV Eindhoven -> Maxime Lestienne
84'
Luuk de Jong, wat doe je nu...? De Jong had hier het duel moeten beslissen. Na een steekbal van Hendrix krijgt de spits alle ruimte, oog-in-oog met De Gea. De Jong schiet veel te wild in, waardoor hij hoog over mikt.
83'
Alle uitbraken bij PSV lijken via Lestienne te lopen vanavond. Ditkeer is de hoek voor de buitenspeler weer wat moeilijk, waardoor hij recht op de Gea mikt.
80'
Mata probeert maar weer eens door het centrum te combineren, maar weet Martial niet te vinden. De spits kan niet bij de strakke inspeelbal komen en zit de bal naast het doel van Zoet belanden.
76'
Alles of niets voor United. Een middenvelder wordt naar de kant gehaald en Fellaini gaat in de spits naast Martial spelen.
75'
Wissel in bij Manchester United -> Marouane Fellaini
75'
Wissel uit bij Manchester United -> Ander Herrera
73'
Gele kaart voor Jeffrey Bruma (PSV Eindhoven)
Bruma protesteert hevig wanneer United een hoekschop krijgt. Dat komt de verdediger op een gele kaart te staan.
72'
Guardado kan niet meer verder. Hij heeft het nog heel even geprobeerd, maar heeft te veel last van zijn enkel.
71'
Wissel in bij PSV Eindhoven -> Stijn Schaars
71'
Wissel uit bij PSV Eindhoven -> Andrés Guardado
67'
Gele kaart voor Chris Smalling (Manchester United)
Smalling krijgt de eerste kaart voor United. Hij laat zijn been hangen wanneer Guardado de bal uit de lucht speelt. Smalling raakt de Mexicaan vol op zijn enkel.
64'
Ander Herrera krult de bal van net buiten de zestien recht in de handen van Zoet. Een makkelijke redding voor de doelman van PSV.
64'
De omsingeling van United krijgt opnieuw vorm. De ploeg speelt al de hele wedstrijd hetzelfde, ongeacht de tussenstand.
61'
PSV ontsnapt! Schweinsteiger lepelt de bal met zeer veel gevoel over de PSV verdediging heen. Mata hoeft de bal alleen maar breed te leggen naar Memphis, die voor een leeg doel staat. De Spanjaard ziet de bal echter jammerlijk onder zijn voet door glippen, waarna deze over de achterlijn loopt.
60'
Gele kaart voor Héctor Moreno (PSV Eindhoven)
Moreno komt weer hard een duel in. Ditmaal raakt hij zijn tegenstander minder, maar krijgt hij wel een gele kaart.
59'
Mata probeert het van afstand, maar schiet vanaf de rand zestien met links hoog over het doel van Zoet.
57'
Doelpunt voor PSV Eindhoven, 2:1 door Luciano Narsingh
Een heerlijke uitbraak van PSV! Lestienne heeft op links ineens alle ruimte en levert een piekfijne voorzet af. Narsingh staat bij de tweede paal helemaal vrij en kopt de bal perfect via een stuit binnen.
55'
Gele kaart voor Santiago Arias (PSV Eindhoven)
Arias krijgt de eerste kaart van de wedstrijd te zien. Young denkt snel uit te breken, maar wordt door Arias opgevangen op de middenlijn.
52'
Een schuivertje van Memphis. Memphis komt naar binnen en combineert met Martial. De spits legt de bal net niet helemaal lekker terug naar de inkomende Memphis, waardoor de doelpuntenmaker de bal slechts in de handen van Zoet kan schuiven.
51'
PSV komt niet van de eigen helft af. Op de bank van PSV wordt druk overlegd hoe men onder deze situatie uit kan komen.
48'
United komt sterk uit de kleedkamer en zet PSV direct weer vast. De bezoekers gaan door waar ze voor rust gebleven waren en zoeken de tweede treffer.
46'
PSV heeft afgetrapt voor de tweede helft. Er is in de rust niet gewisseld door beide partijen.
46'
45'
De wedstrijd kwam pas echt los nadat Luke Shaw bijna tien minuten lang moest worden behandeld op het veld. De verdediger van United heeft waarschijnlijk zijn been gebroken en was dan ook geen getuige meer van de Nederlandse combinatie die de 0-1 op het bord bracht. Blind bediende Memphis, die de eerste Champions League goal van United dit seizoen aantekende. Moreno, die verantwoordelijk was voor de blessure van Shaw, kopte aan het begin van de lange blessuretijd de 1-1 binnen, waardoor er in de tweede helft nog van alles te winnen valt.
45'
45'
United hersteld zichzelf snel na de gelijkmaker en bepaald het spelbeeld weer. De bezoekers blijven nadrukkelijk op zoek naar hun tweede treffer van de avond.
45'
Doelpunt voor PSV Eindhoven, 1:1 door Héctor Moreno
Moreno laat weer van zich spreken, maar nu in positieve zin! De verdediger kopt een hoekschop van Lestienne uitstekend binnen. Blind raakt de bal nog wel, maar kan de gelijkmaker niet voorkomen.
45'
We zitten in minuut 45, maar de eerste helft zit er voorlopig nog niet op.
44'
En daar is Smalling dichtbij de 0-2. De aanvoerder van United stuit op Zoet, maar PSV moet echt oppassen hier de wedstrijd niet heel snel uit handen te geven.
43'
Daar is bijna direct de tweede van Memphis. Guardado gaat slordig in de fout op het middenveld en verliest de bal aan Mata. Mata stoomt op en legt de bal naar links, waarna Memphis maar net voorlangs schiet.
42'
Een Nederlands doelpunt in Eindhoven, maar toch staat PSV achter. Welkom terug in de Champions League.
41'
Doelpunt voor Manchester United, 0:1 door Memphis Depay
Memphis doet het voor zijn nieuwe ploeg! Een geweldige steekbal van Blind aan de linkerkant lanceert de snelle aanvaller. Hij omspeelt Bruma en Arias behendig en schiet de bal vervolgens koelbloedig achter Zoet.
39'
Lestienne poeiert de bal naast. Bij toeval komt de bal voor de voeten van de buitenspeler, maar de Belg staat in een zeer krappe hoek. Hij probeert de bal nog richting de korte hoek te schieten, maar mikt naast het doel.
38'
Goede kans voor United! Uit een vrije trap van Mata komt de bal op het hoofd van Martial. De jongeling kopt de bal maar nipt naast het doel van Jeroen Zoet.
34'
Langdurig balbezit voor United inmiddels. De ploeg van Van Gaal tikt de bal rustig rond en is zorgvuldig op zoek naar een gaatje in de defensie van PSV.
31'
Dit lijkt voor PSV het moment om de wedstrijd naar zich toe te trekken. United blijft de bal maar snel inleveren bij de thuisploeg. PSV is zelf ook nog niet helemaal scherp, want wordt twee keer kort achter elkaar teruggefloten in een veelbelovende aanval wegens buitenspel.
28'
Beide ploegen lijken na het incident uit hun doen. De minuten na de blessurebehandeling zijn zeer slordig en leveren aan twee kanten veelvuldig balverlies op.
25'
Het spel heeft ruim tien minuten stil gelegen, maar inmiddels rolt de bal weer in Eindhoven.
24'
Wissel in bij Manchester United -> Marcos Rojo
24'
Wissel uit bij Manchester United -> Luke Shaw
21'
De wedstrijd ligt al minutenlang stil doordat het been van Shaw op het veld moet worden gestabiliseerd. Dit oogt als een zeer ernstige breuk.
17'
De blessure van Shaw oogt zeer ernstig. Rojo maakt zich klaar om in te vallen, terwijl Shaw heel voorzichtig op de brancard wordt geholpen.
15'
Shaw combineert een de linkerkant met Memphis en besluit daarna een sprint richting het doel in te zetten. De mee opgekomen back wordt hardhandig gestuit door Moreno en moet zich vervolgens laten behandelen.
13'
Manchester wordt sterker en sterker en mag inmiddels de tweede hoekschop van de wedstrijd nemen. Memphis brengt de bal bij de eerste paal in, maar vindt daar geen teamgenoot.
10'
De openingsfase is van beide ploegen terughoudend. Op het kleine kansje van de bezoekers na is er in de eerste tien minuten nog amper gevaar voor de beide doelen geweest.
7'
De eerste kans van de wedstrijd is voor de bezoekers. Mata stuurt op links Memphis weg, die de bal laag voorzet bij de eerste paal. Martial kan daar met de punt van zijn schoen net bij de bal, maar schuift hem daardoor zacht in de handen van Zoet.
3'
PSV start brutaal en probeert vroeg druk te zetten op de bezoekers. United is daardoor zoekende in de openingsfase.
1'
PSV speelde in 2008 haar laatste wedstrijd op dit toneel. Voor United is het minder lang geleden, die speelden in 2014 voor het laatst een wedstrijd in de CL.
1'
De Champions League is gestart. Beide ploegen maken hun rentree op het hoogste Europese niveau en zijn begonnen aan hun campagne van dit seizoen.
1'
Opstellingen:
Memphis luistert zijn terugkeer in Eindhoven op met een basisplaats. De aanvaller zal samen met Ashley Young en Mata de linie achter Anthony Martial, die zijn basisdebuut maakt bij Manchester United, vormen.

Een andere opvallende naam in de basis bij de bezoekers uit United is doelman De Gea. De hele maand augustus kwam de Spanjaart niet in actie, maar sinds afgelopen weekend lijkt de sluitpost weer de onomstreden eerste doelman te zijn voor Louis van Gaal.

Bij PSV is Jorrit Hendrix de meest opvallende naam in de basisopstelling. De jonge middenvelder speelt, mede door de blessure van Adam Maher. Op de bank neemt Jordy de Wijs plaats, wat ten koste gaat van een plaats bij de selectie van Nicolas Isimat-Mirin.
De terugkeer van Memphis naar Eindhoven, dat was bij de loting direct het verhaal over deze wedstrijd. De man die mede verantwoordelijk was voor de titel van PSV in het afgelopen seizoen, zal vanavond plaatsnemen in de andere kleedkamer dan hij is gewend de afgelopen seizoenen. Gaat Memphis ouderwets van zich laten horen in Eindhoven, of weten zijn oud teamgenoten nog maar al te goed hoe hij af te stoppen is? Mijn naam is Dennis Korpel en ik zal live verslag doen van deze wedstrijd.

PSV Eindhoven
PSV kan met een bijna volledig fitte selectie aantreden bij de rentree in de Champions League. Naast de langgeblesseerde Jetro Willems mist Philip Cocu alleen Adam Maher vanavond. Deze brede selectie, samen met de eenvoudige 6-0 zege van afgelopen zaterdag tegen sc Cambuur, is een enorme boost voor Cocu. Daardoor ziet de trainer ook kansen in deze eerste wedstrijd uit de poulefase. ‘De details zijn heel bepalend’, aldus de man die zeer ervaren is op het niveau van de Champions League. Aanvoerder Luuk de Jong heeft er ook zin in. De spits, die met FC Twente ook al eens uitkwam in het miljoenenbal, geeft aan dat die een heerlijk podium is voor iedereen om zich te laten zien.

Mooier dan de 3-1 zege tegen rivaal Liverpool FC van afgelopen weekend, zal het vanavond zeer waarschijnlijk sowieso niet gaan worden voor Manchester United. Maar toch hecht de ploeg van Louis van Gaal zeer veel waarde aan de eerste wedstrijd van het nieuwe Champions League seizoen. Want, na een jaar afwezigheid op het hoogste Europese podium, de hele club hunkert naar Europees eerherstel. Toch neemt men bij Manchester geen onverstandige risico’s. Aanvoerder Wayne Rooney is daardoor niet meegekomen naar Eindhoven. De blessure die hij vorige week op de training opliep, is nog niet hersteld. Van Gaal hoop aankomend weekend tegen Southampton wel weer over Rooney te kunnen beschikken.

De wedstrijd staat vanavond onder leiding van de Italiaanse scheidsrechter Nicola Rizzoli. De opstellingen van beide teams zijn vanaf ongeveer een uur voor aanvang van de aftrap hier te vinden.