20.12.2014 17:40

Dortmund verliest weer in de Bundesliga

De crisis bij Borussia Dortmund in de eigen competitie houdt aan. De ploeg van Jürgen Klopp ging zaterdagmiddag pijnlijk onderuit op bezoek bij Werder Bremen en staat nu zeventiende in de Bundesliga. De ploeg kan met wat pech zelfs onderaan komen te staan.

Het ging al heel vroeg mis voor Borussia Dortmund. Na drie minuten stond de 1-0 al op het scorebord via Davie Selke, Toen Fin Bartels na een uur spelen ook nog de 2-0 maakte, leek het weer een zwarte middag te worden voor de ploeg, die gek genoeg wel simpel een ronde verder is gekomen in de Champions League.

Mats Hummels deed twintig minuten voor tijd nog wel wat terug met een rake kopbal, maar het doelpunt van de verdediger was niet genoeg voor een punt in Bremen. 

Door de nederlaag staat Dortmund dus zeventiende in de competitie en als SC Freiburg zondagavond wint van Hannover 96, komt de ploeg stijf onderaan te staan in de Bundesliga. Dit feit wordt nog extra pijnlijk, omdat de winterstop voor de deur staat in Duitsland. Hierdoor kan Dortmund zomaar een maand lang tegen de achttiende positie aan kijken.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner