19.01.2015 10:24

Transferpraat: Huntelaar en oud AZ-speler

Welke speler maakt tijdens de winterse transferperiode nog de overstap naar een andere club? Gaan de grote buitenlandse clubs nog met geld smijten? En wat doen de Nederlandse clubs op de transfermarkt? We houden je bij over de laatste transfergeruchten, zowel uit het binnen- als buitenland.

Fenerbahçe maakt serieus werk van Klaas-Jan Huntelaar. De Turkse topclub ziet volgens Aksam de aanvaller als topprioriteit om aan te trekken. Hij zal dan samen komen te spelen met landgenoot Dirk Kuyt. Huntelaar is niet de enige spits die op het lijstje van Fener zou staan. Vanwege zijn nieuwe contract dient de formatie bovendien flink in zijn buidel te tasten voor het aantrekken van de speler van Schalke 04.

Séamus Coleman moet de volgende aankoop van Louis van Gaal bij Manchester United worden. De verdediger van Everton staat volgens Daily Mail in de nadrukkelijke belangstelling van de Nederlandse oefenmeester. De 26-jarige moet voor meer concurrentie op de rechtervleugel bij de Premier League-club zorgen. Everton vraagt rond de dertig miljoen euro voor de speler.

Voormalig AZ-speler Jonathas maakt zich op voor een transfer naar de Premier League. West Bromwich Albion heeft belangstelling voor de aanvaller van Elche, die afgelopen weekeinde verantwoordelijk was voor de overwinning van zijn werkgever op Levante. Elche huurt hem momenteel van het Italiaanse Pescara. Volgens de Daily Mirror wil West Brom de deal zo snel mogelijk beklinken.

Athletic Bilbao richt zijn vizier op Asier Illarramendi van Real Madrid. De 24-jarige middenvelder komt vanwege de miljoenenaankopen van de Koninklijke nauwelijks aan spelen toe en is volgens El Mundo Deportivo bereid om te vertrekken bij de Madrilenen. Vanwege de volle ziekenboeg bij de koploper van de Primera Division lijkt een overgang op dit moment echter uitgesloten.


 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner