22.02.2015 17:36

Hamburger SV verspeelt zege in blessuretijd

Hamburger SV heeft zondag een zeker lijkende overwinning uit handen gegeven. De ploeg van trainer Joe Zinnbauer liet Borussia Mönchengladbach diep in blessuretijd langszij komen: 1-1. Branimir Hrgota bezorgde de nummer drie van de Bundesliga een punt, nadat Zoltan Stieber de thuisclub in de 73e minuut op voorsprong had gebracht.

Een week na de beschamende nederlaag bij Bayern München (8-0) had Zinnbauer hard ingegrepen. Hij voerde liefst zeven wijzigingen door in zijn elftal. Het meest prominente 'slachtoffer' was aanvoerder Rafael van der Vaart, die vanaf de bank zag hoe HSV in de slotseconden twee punten door de vingers liet glippen. Met 24 punten uit 22 wedstrijden staat de club uit Hamburg net boven de gevarenzone, Borussia Mönchengladbach blijft met 37 punten op de derde plek staan.