10.04.2015 14:40

Beugelsdijk: "Ik kon ook naar Engeland"

Het had niet veel gescheeld, of Tom Beugelsdijk speelde nu helemaal niet voor FSV Frankfurt. De verdediger van de Tweede Bundesliga-club kon afgelopen zomer namelijk ook naar Engeland.

"Er is veel interesse geweest, vooral uit Engeland en Duitsland", zo laat de mandekker weten aan Voetbal.com. Het bleef niet alleen bij interesse, hij is zelfs op bezoek geweest bij Engelse clubs. "Ik ben bij Blackpool FC en bij Birmingham City FC op bezoek geweest, ja."

Tegelijkertijd kwam ook de interesse uit Frankfurt, waar hij uiteindelijk voor viel. "Ze hadden alle drie tegelijk interesse. Waarom ik uiteindelijk voor Frankfurt koos? Ik heb daar een leuk en goed gesprek gehad, de mensen waren fantastisch."

Er waren nog meer voordelen aan de Duitse club. "Frankfurt heeft een kleinere selectie dan die Engelse ploegen. En Frankfurt is natuurlijk ook een hele mooie stad en je bent zo weer terug in Nederland." De 24-jarige Hagenees kon ook bijtekenen bij ADO Den Haag, maar liet dit bewust lopen. "Dit was een mooie ervaring en die kon ik niet laten schieten!" 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner