20.09.2015 11:20

Invaller Dost kan weer lekker slapen na goals

Tegen Hertha BSC begon Bas Dost op de bank en daar was de Nederlander zeer ontevreden over. De spits zette zijn frustratie om in positieve emotie, aangezien hij als invaller de volledige productie van de wedstrijd op zich nam. Dost scoorde twee keer en gebruikte de doelpunten als zijn medicijn.

"Ik was verrast dat ik niet speelde", geeft de aanvalsleider eerlijk toe in de Duitse media na de wedstrijd. Zijn plek als wissel kwam vorige week al tot stand, toen Dost in de Champions League egoïstisch voor de dag kwam in de wedstrijd tegen CSKA Moskou. De Nederlander werd in de rust naar de kant gehaald en was vervolgens negatief in de Duitse media. Dieter Hecking, trainer van VfL Wolfsburg was wel even klaar met Dost en gebruikte tegen Hertha BSC een aanval met Nicklas Bendtner, Max Kruse en André Schürrle. 

"Ik wist daar niets van, maar nu is alles goed, na twee treffers kan ik lekker slapen", vertelt Dost met een knipoog aan de Duitse televisie. De aanvaller kwam twintig minuten voor tijd in het veld, scoorde na vijf minuten en benutte vlak voor het eindsignaal ook nog een strafschop. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner