04.11.2015 14:12

Mönchengladbach wil verder met succestrainer

André Schubert doet het als interim-trainer van Borussia Mönchengladbach dusdanig goed, dat de club uit de Bundesliga graag verder wil met de voormalig trainer van de beloften. Schubert beleefde in de afgelopen weken een hele grote ommekeer met zijn ploeg.

Borussia Mönchengladbach presteerde zeer matig onder de vorige trainer, Lucien Favré, en stond na vijf speelronden zelfs onderaan in de Bundesliga. Inmiddels is de ploeg na een indrukwekkende winstreeks opgeklommen richting de top vijf van de Duitse competitie, met nog maar acht punten achterstand op de nummer twee Borussia Dortmund.

De Duitse ploeg speelde dinsdagavond in de Champions League met 1-1 gelijk tegen Juventus. Een knappe prestatie, maar Borussia Mönchengladbach is al nagenoeg kansloos om te overwinteren in het kampioenenbal. Schubert tekende een contract tot aan het einde van het seizoen na het ontslag van Favre, maar in de Duitse media denkt men dat Borussia Mönchengladbach niet meer op zoek gaat naar een nieuwe trainer voor het volgende seizoen. In de aankomende interlandperiode gaat de club om tafel met Schubert.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner