29.12.2015 10:47

Coman haalt uit naar Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović probeert de bal te controleren tijdens het competitieduel Paris Saint-Germain - AS Saint-Étienne. (25-10-2015)
Zlatan Ibrahimović probeert de bal te controleren tijdens het competitieduel Paris Saint-Germain - AS Saint-Étienne. (25-10-2015)

Kingsley Coman heeft kritiek geuit op Zlatan Ibrahimović. De middenvelder van Bayern München speelde in het verleden bij Paris Saint-Germain samen met de Zweed, maar heeft daar weinig van kunnen profiteren.

"Er waren veel verschillende groepjes", doelt Coman in gesprek met Kicker op de sfeer in de kleedkamer bij Paris Saint-Germain. "Het was niet makkelijk je plaats te vinden in de spelersgroep. Ik voelde me nooit onderdeel van de eerste selectie", aldus Coman, die bij Paris Saint-Germain weinig contact had met Ibrahimović. "Ik had een neutrale relatie met hem."

"Ibrahimović hoort niet tot de spelers die de jonge jongens bij de hand neemt en tips geeft", vervolgt Coman zijn verhaal. "Hij denkt voornamelijk aan zichzelf", aldus Coman, die binnenkort een andere oud-werkgever tegenkomt in de Champions League. "Ik kijk uit naar de beide duels met Juventus. Juist voor deze wedstrijden ben ik naar Bayern München gekomen."

Bayern München huurt Coman momenteel voor twee seizoenen van Juventus. De Fransman heeft in Turijn nog een contract tot medio 2019, maar Bayern München heeft een optie om Coman definitief over te nemen van Juventus.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner