25.01.2016 13:45

Büttner geniet interesse vanuit Duitsland

Alexander Büttner maakt hands tijdens het Europa League-duel Dinamo Moskou - Estoril. (06-11-2014)
Alexander Büttner maakt hands tijdens het Europa League-duel Dinamo Moskou - Estoril. (06-11-2014)

Alexander Büttner vertrekt wellicht op korte termijn naar de Bundesliga. De linksback van Dinamo Moskou geniet concrete belangstelling vanuit Duitsland.

Büttner is bij Dinamo Moskou op een zijspoor terechtgekomen. De Russische club heeft financiële problemen, waardoor de dure Büttner niet langer wordt opgesteld. Dinamo Moskou verkocht afgelopen zomer al een groot aandeel van de buitenlanders in de selectie. Onder meer Mathieu Valbuena en Douglas vertrokken. Ook Büttner moet vertrekken. "Maar clubs weten van de situatie van Dinamo Moskou en gaan nu geen grote transfersommen betalen", vertelt de zaakwaarnemer van Büttner, Aleksandar Bursac, aan Voetbal International. "Als er deze maand nog iets gebeurt, dan zal dat waarschijnlijk op huurbasis zijn met een optie tot koop." 

Büttner, die in de zomer van 2014 vertrok bij Manchester United om voor Dinamo Moskou te gaan spelen, geniet interesse vanuit Duitsland. "Er zijn twee clubs uit Duitsland concreet geïnteresseerd", vervolgt Bursac zijn verhaal. "Omdat die contacten nog lopen kan ik geen namen noemen van de betreffende clubs."

Büttner heeft is Moskou nog een contract tot medio 2017.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner