19.04.2016 12:09

Bayer Leverkusen legt spits langer vast

Stefan Kießling lijkt het niet helemaal te begrijpen tijdens het bekerduel Bayer Leverkusen - Werder Bremen (09-02-2016).
Stefan Kießling lijkt het niet helemaal te begrijpen tijdens het bekerduel Bayer Leverkusen - Werder Bremen (09-02-2016).

Stefan Kießling blijft een jaar langer bij Bayer Leverkusen. De Duitse spits lag nog tot de zomer van 2017 vast, maar plakt er nog een jaar aan vast. Kießling staat daardoor nog tot medio 2018 onder contract bij Bayer Leverkusen.

De spits staat inmiddels sinds de zomer van 2006 onder contract bij Bayer Leverkusen. Hij kwam destijds over van 1. FC Nürnberg. "Ik ben heel erg blij met het vertrouwen van Bayer Leverkusen. Ik blijf de komende jaren alles geven voor deze prachtige club en ik zou het ontzettend mooi vinden om nog een prijs te pakken met Bayer Leverkusen", aldus Kießling op de clubsite van Bayer Leverkusen. 

Bayer Leverkusen-directeur Michael Schade is blij met het aanblijven van Kießling. "Stefan is voor onze fans een persoon waarmee ze zichzelf kunnen identificeren. We hebben dan ook met Stefan afgesproken dat hij na zijn actieve loopbaan bij ons kan blijven, in welke functie moeten we nog wel bespreken. Onze deur zal altijd openstaan voor Stefan. Hij hoort bij Bayer Leverkusen", aldus Schade.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner