31.05.2016 10:43

'Man United gaat ook Fosu-Mensah belonen'

Timothy Fosu-Mensah is gefocust tijdens het competitieduel West Bromwich Albion - Manchester United. (06-03-2016)
Timothy Fosu-Mensah is gefocust tijdens het competitieduel West Bromwich Albion - Manchester United. (06-03-2016)

In navolging van Marcus Rashford en Cameron Borthwick-Jackson kan ook Timothy Fosu-Mensah rekenen op een nieuw contract bij Manchester United. De Nederlander debuteerde het afgelopen seizoen in de hoofdmacht van The Red Devils.

Fosu-Mensah debuteerde op 28 februari tijdens het competitieduel met Arsenal (3-2 overwinning) namens Manchester United. De verdediger liet een sterke indruk achter en vervolgens liet Louis van Gaal zijn landgenoot nog negen keer opdraven in een officieel duel namens Manchester United. Fosu-Mensah kan daardoor - net als leeftijdgenoten Rashford en Borthwick-Jackson - een nieuw contract tekenen.

Het management van Fosu-Mensah is volgens Voetbal International in onderhandeling met Manchester United over een nieuw contract. De Nederlander heeft nog een contract tot medio 2017, waardoor Fosu-Mensah en Manchester United geen haast zullen hebben. Fosu-Mensah kijkt in ieder geval uit naar een langer verblijf in Manchester en de samenwerking met José Mourinho. "Ik wil me onder hem verder ontwikkelen tot een topspeler voor Manchester United", aldus Fosu-Mensah tegenover Voetbal International.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner