30.05.2016 15:43

Ook nieuw contract voor Borthwick-Jackson

Cameron Borthwick-Jackson maakt speelminuten tijdens het competitieduel Chelsea - Manchester United (07-02-2016).
Cameron Borthwick-Jackson maakt speelminuten tijdens het competitieduel Chelsea - Manchester United (07-02-2016).

In navolging van Marcus Rashford heeft ook Cameron Borthwick-Jackson zijn handtekening onder een nieuw contract bij Manchester United gezet. De verdediger ligt nu, net als Rashford, vast tot medio 2020. Manchester United heeft tevens een optie voor een extra jaar.

Louis van Gaal liet Borthwick-Jackson op 7 november debuteren bij Manchester United tijdens het competitieduel met West Bromwich Albion (2-0 overwinning). Daarna liet de Nederlandse oefenmeester, die inmiddels is vervangen door José Mourinho, Borthwick-Jackson nog dertien keer opdraven in een officieel duel.

"Ik ben opgegroeid bij Manchester United en ik heb tot dusver van elke minuut genoten", aldus Borthwick-Jackson op de clubsite van The Red Devils. "Het afgelopen seizoen was ongelooflijk. Ik mocht mijn debuut maken en dat was een droom die uitkwam voor mijzelf en mijn familie. Ik ben blij dat ik me ook de aankomende jaren mag blijven ontwikkelen bij Manchester United. Ik zal hard blijven werken en elk advies dat ik krijg van de coach en de technische staf tot me nemen zodat ik me telkens blijf verbeteren."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner