30.05.2016 14:41

Rashford tekent nieuw contract bij Man United

Marcus Rashford pakt een rustmomentje tijdens het competitieduel Manchester United - AFC Bournemouth (17-05-2016).
Marcus Rashford pakt een rustmomentje tijdens het competitieduel Manchester United - AFC Bournemouth (17-05-2016).

Marcus Rashford heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij Manchester United. De spits ligt nu vast tot medio 2020. Manchester United heeft tevens een optie in het contract laten opnemen voor een extra seizoen.

De achttienjarige Rashford debuteerde op 25 februari tijdens het Europa League-duel met FC Midtjylland (5-1 overwinning). De spits wist tijdens zijn debuut gelijk twee keer te scoren voor The Red Devils. Drie dagen na zijn Europese debuut mocht Rashford ook debuteren in de Premier League. Rashford was wederom tweemaal trefzeker tijdens de 3-0 overwinning op Arsenal.

"Ik ben ontzettend blij dat ik een nieuw contract heb mogen tekenen", aldus Rashford op de clubsite van Manchester United. "Ik ben altijd een fan van Manchester United geweest, dus dat ik nu voor de hoofdmacht mag spelen is een droom die uitkomt. Ik ben ontzettend dankbaar voor de kans die ik dit seizoen heb gekregen. Dat ik mag voetballen voor de grootste club ter wereld is ontzettend mooi voor mij en mijn familie."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner