07.09.2016 16:16

Huntelaar aast op doelpunt tegen Bayern

Klaas Jan Huntelaar hoopt dat hij aankomend weekend eindelijk een keer een doelpunt kan maken tegen FC Bayern München. De aanvaller scoorde - in officieel verband - nog nooit tegen de club uit Zuid-Duitsland.

"Het klopt niet helemaal dat ik nooit heb gescoord tegen Bayern", aldus de Achterhoeker op de officiële clubsite van FC Schalke 04. "Dat is me namelijk wel eens gelukt, maar dan met de nationale ploeg. We hebben een paar jaar geleden een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld in München en toen maakte ik een doelpunt."

Dat duel werd destijds gespeeld als compensatie voor de blessure die Arjen Robben had opgelopen bij het Nederlands elftal. Huntelaar hoopt aankomend weekend echter ook te scoren tegen Bayern München. "Maar natuurlijk wil ik ook graag eens in het shirt van Schalke een doelpunt maken tegen Bayern München."

De competitie in Duitsland is pas één speelronde oud. Huntelaar was tijdens de eerste speelronde (tegen Eintracht Frankfurt) niet te scoren. Schalke 04 verloor dat duel met 1-0.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner