27.10.2016 12:06

'Lewandowski kan nieuw contract verwachten'

Robert Lewandowski gaat op korte termijn een nieuw contract ondertekenen bij FC Bayern München. De Duitse topclub wil daarmee voorkomen dat de Poolse spits in 2019 transfervrij de deur uitloopt.

Bayern München nam Lewandowski in de zomer van 2014 transfervrij over van Borussia Dortmund. De Duitse landskampioen wil Lewandowski volgens Bild een nieuw contract laten tekenen, waarmee een transfervrij vertrek van de Poolse aanvaller wordt voorkomen. Lewandowski heeft bij Bayern München nog een contract tot medio 2019, maar staat naar verluidt in de belangstelling van Real Madrid.

Volgens het Duitse medium kan Lewandowski een contract voor vijf seizoenen tekenen bij Bayern München. Mocht de Pool zijn handtekening zetten onder het contract bij de club uit Zuid-Duitsland, dan gaat hij vijftien miljoen euro per jaar verdienen. De spits wist vorig seizoen dertig keer te scoren in 32 competitiewedstrijden voor Bayern München. Tijdens het huidige seizoen staat de teller op vijf goals in acht wedstrijden in de Bundesliga.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner