06.11.2016 12:28

St. Juste kon naar HSV: "Was teleurgesteld"

Jerry St. Juste (l.) komt hoog met zijn been om Mike Havenaar (r.) van de bal te houden.
Jerry St. Juste (l.) komt hoog met zijn been om Mike Havenaar (r.) van de bal te houden.

Hamburger SV was afgelopen zomer in de markt voor Jerry St. Juste. De centrale verdediger van sc Heerenveen wilde graag naar de Bundesliga, maar de Friezen kwamen er met HSV niet uit.

"Ja, het is waar dat ik in de belangstelling stond van Hamburger SV", vertelt de mandekker bij het FOX Sports-programma De Tafel van Kees. "Uiteindelijk kwamen de clubs er niet uit. Ik had er echter een heel goed gevoel bij. Als er belangstelling voor je is, dan praat je met de club. Dan moet je daar een heel goed gevoel bij hebben. En als je dat hebt, dan wil je kijken of je die stap kan gaan maken. Het leek mij een zeer mooie stap."

"Je moet ook kans hebben op speelminuten", beseft de jongeling zich. "Die garantie heb je nooit, maar dat is wel het allerbelangrijkste. Ik had het gevoel dat ik minuten kon gaan maken. Ik was in het begin wel teleurgesteld dat het niet doorging, maar daar moest ik me snel overheen zetten. Bij Heerenveen is het ook hartstikke plezierig, zeker met de huidige staat van dienst", besluit St. Juste.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner