20.01.2017 10:06

Aubameyang sluit transfer naar Bayern uit

Pierre-Emerick Aubameyang zal in de Duitse competitie na Borussia Dortmund niet voor andere ploeg uitkomen. De vleugelaanvaller vertrekt alleen bij een aanbieding uit het buitenland. Bayern München hoeft dan ook niet te hopen op de international van Gabon.

Aubameyang wordt al een tijdje in verband gebracht met clubs als Real Madrid en Manchester City. Tot een transfer kwam het vooralsnog niet. Aubameyang verzekert de Dortmund-fans ook deze maand in Duitsland te blijven. "Niemand kan de toekomst voorspellen. Het enige wat zeker is, is dat ik mij uitstekend voel bij Dortmund", vertelt hij aan Bild.

"Maar ik kan niet zeggen of ik voor nog twee, vijf of tien jaar blijf. Het kan best mogelijk zijn dat in de zomer een club een akkoord bereikt met Dortmund. Op dit moment denk ik daar niet aan. Ik focus mij op mijn werk met Dortmund en Gabon." Aubameyang is in eigen land actief op de Afrika Cup en verzamelde met zijn land een punt in twee wedstrijden.

Rivaal Bayern zal overigens nooit een optie zijn voor Aubameyang. "Ik zal nooit van mijn leven naar Bayern München gaan."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner