15.06.2017 11:41

Robben denkt al na over leven na het voetbal

Hoe zijn leven er uit gaat zien als hij gestopt is als profvoetballer, weet Arjen Robben nog niet. De Oranje-international is er wel steeds bewuster over aan het nadenken. "Het einde van mijn profloopbaan nadert, dat is de realiteit", aldus de 33-jarige Robben, die bij Bayern München nog een contract heeft voor één jaar, in een interview met Kicker.

Of Robben aan zijn laatste seizoen bij de Duitse club begint, weet hij nog niet. "Ik concentreer me op het nieuwe seizoen, daarna zien we wel verder", vertelt de Oranje-international, die hoopt zich de komende maanden met het Nederlands elftal alsnog te plaatsen voor het WK in Rusland. Robben deed tot dusverre mee op drie mondiale eindtoernooien.

Als zijn loopbaan erop zit, neemt de buitenspeler eerst rust. "Ik wil een half jaar afstand nemen van het voetbal en helemaal niets doen. Ik keer sowieso terug naar Nederland, naar Groningen. Ik heb veel contact met de mensen bij FC Groningen. Misschien dat ik daar iets ga doen, dat moeten we afwachten."

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner