22.01.2014 13:57

Dante voorlopig niet naar United

Dante (l.) in duel met Marco Caligiuri (r.) tijdens Bayern München - Eintracht Braunschweig. (30-11-2013)
Dante (l.) in duel met Marco Caligiuri (r.) tijdens Bayern München - Eintracht Braunschweig. (30-11-2013)

Dante verkast voorlopig niet van Bayern München naar Manchester United. Dat laat zijn zaakwaarnemer Marcus Marin weten aan The Independent.

"We zijn op dit moment aan het onderhandelen met Bayern over een nieuw contract. Bayern is zijn eerste optie. Dante is gelukkig in Duitsland, maar als we in de komende weken er niet uit komen, dan gaan we verder kijken", aldus Marin.

Dante kan er voorlopig weinig over kwijt: "Wat kan ik erover zeggen? Mijn zaakwaarnemers regelen alles", aldus Dante tegenover Fox Sports Brasil. "Ik ben gelukkig bij Bayern. Ik blijf mijn uiterste best doen voor deze club. Ik ben gelukkig met de interesse van Manchester United. We zien wel wat er in de toekomst gaat gebeuren."

De 30-jarige Braziliaan lijkt een toekomstige transfer niet uit te sluiten: "Ik volg de Premier League en ondanks het feit dat Manchester United op dit moment niet optimaal presteert ben ik gelukkig met de interesse vanuit Manchester." Met nog ruim een week te gaan tot het einde van de transfermarkt zet de robuuste verdediger de deur op een kier: "We moeten wachten tot 31 januari. Er kan nog veel gebeuren in de nabije toekomst."

Voetbal.com

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner