01.04.2015 21:39

Dordtenaar loopt Ronaldo mis: "Jammer"

Deniz Türüç (r.) probeert een tackle van Jeffrey Fortes (l.) te ontwijken tijdens Go Ahead Eagles - FC Dordrecht. (23-8-2014)
Deniz Türüç (r.) probeert een tackle van Jeffrey Fortes (l.) te ontwijken tijdens Go Ahead Eagles - FC Dordrecht. (23-8-2014)

Jeffry Fortes had zich er zo op verheugd. De verdediger van FC Dordrecht hoopte dinsdag met Kaapverdië Cristiano Ronaldo te treffen, maar de Portugees werd door zijn bondscoach gespaard.

"Natuurlijk is dat jammer", erkent de Schapenkop tegenover RTV Rijnmond. "Het zou heel erg leuk zijn geweest als ik tegenover Cristiano Ronaldo had gestaan. Stiekem hadden we hier al rekening mee gehouden, omdat ze twee dagen hiervoor ook een wedstrijd hadden gespeeld.

Verrassend genoeg won Kaapverdië van Portugal met 2-0. "We speelden echt goed. Ik zag de trainer van Portugal schelden aan de zijkant, dus hij zat er ook mee. We zijn een veel kleiner land dan Portugal en dan is het heel mooi om te winnen. Dat het in Portugal was maakt het extra mooi. De sfeer was top. Tot mijn verbazing waren er veel Kaapverdianen aanwezig. Op een gegeven moment speelden zij met tien man en klonk het 'olé, olé' op de tribunes als wij de bal rond speelden. Dat was erg mooi voor ons."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner