11.01.2016 15:46

Gündoğan sluit vertrek bij Dortmund niet uit

İlkay Gündoğan focust zich op de bal tijdens het competitieduel 1. FC Köln - Borussia Dortmund. (19-12-2015)
İlkay Gündoğan focust zich op de bal tijdens het competitieduel 1. FC Köln - Borussia Dortmund. (19-12-2015)

İlkay Gündoğan sluit een vertrek bij Borussia Dortmund niet uit. De middenvelder tekende afgelopen zomer een nieuw contract bij Borussia Dortmund, maar overweegt een transfer.

Gündoğan stond afgelopen zomer naar verluidt in de belangstelling van Manchester United, terwijl onlangs het Italiaanse Juventus interesse toonde voor de Duitse middenvelder. "Ik heb nog geen beslissing genomen", aldus de middenvelder van Borussia Dortmund in gesprek met Bild. "Ik moet goed nadenken over mijn toekomst, want een voetbalcarrière duurt niet eeuwig."

De 25-jarige Gündoğan tekende afgelopen zomer een nieuw contract bij Borussia Dortmund, waardoor hij momenteel vastligt tot de zomer van 2017. De international van Duitsland overweegt nu echter toch om Borussia Dortmund te verlaten. "Om eerlijk te zijn neem ik momenteel alles in overweging." De middenvelder doorliep de jeugdopleiding van VfL Bochum en vertrok vervolgens naar 1. FC Nürnberg. Gündoğan staat sinds de zomer van 2011 onder contract bij Borussia Dortmund.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner