30.12.2015 15:48

'Juventus bereidt bod voor op Gündoğan'

Juventus is in de markt voor İlkay Gündoğan. De Italiaanse grootmacht wil de Duitse middenvelder van Borussia Dortmund aantrekken en heeft een flinke smak geld over voor de international van Duitsland.

De Italiaanse kampioen heeft in het verleden al meerdere malen geprobeerd om Gündoğan​ los te weken bij Borussia Dortmund, maar telkens kreeg Juventus te horen dat de Duitse middenvelder niet te koop is. Juventus wil de komst van Gündoğan​ niet opgeven en komt volgens Gazzetta dello Sport in januari terug voor de 25-jarige middenvelder van Borussia Dortmund.

Het Italiaanse medium weet dat Juventus een bod van dertig miljoen euro aan het voorbereiden is. Gündoğan​ verlengde onlangs zijn contract bij Borussia Dortmund tot medio 2017, maar toch denkt Juventus dat het Borussia Dortmund en Gündoğan​ kan overtuigen van een transfer in januari. 

Gündoğan​ speelt sinds de zomer van 2011 voor Borussia Dortmund. De middenvelder kwam destijds over van 1. FC Nürnberg en speelde in het verleden ook voor VfL Bochum.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner