16.03.2016 09:56

Letschert hoopt op uitverkiezing Oranje

Timo Letschert probeert zijn teamgenoten iets duidelijk te maken tijdens de wedstrijd NEC Nijmegen - FC Utrecht. (22-11-2015)
Timo Letschert probeert zijn teamgenoten iets duidelijk te maken tijdens de wedstrijd NEC Nijmegen - FC Utrecht. (22-11-2015)

De naam van Timo Letschert was wellicht de grootste verrassing in de voorlopige selectie van Danny Blind. De FC Utrecht-verdediger is bezig aan een uitstekend seizoen en ziet dat beloond worden met een voorlopige selectie.

En stiekem hoopt Letschert om er definitief bij te zitten. "Natuurlijk ben ik even teleurgesteld als ik niet in de definitieve selectie zou zitten. Maar ik ga mezelf niet de ploeg in praten", legt Letschert uit in gesprek met Voetbal International. Vrijdag is de grote dag. Dan weet de verdediger zeker of hij wel of niet deel uitmaakt van de selectie: "Misschien vallen er spelers af, of gunt de bondscoach me een snuffelstage", klinkt het voorzichtig.

De 22-jarige mandekker viel zondag nog geblesseerd uit. Met veel pijn verliet de verdediger het veld. Zijn schouderblessure viel echter mee en de oefeninterlands van Oranje tegen Frankrijk en Engeland komen niet in gevaar.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner