18.03.2016 12:06

Janssen en Letschert in selectie van Oranje

Vincent Janssen en Timo Letschert zijn door bondscoach Danny Blind opgenomen in de definitieve selectie van het Nederlandse elftal. Oranje speelt binnenkort oefeninterlands tegen Frankrijk en Engeland.

Voor Janssen, Letschert en Jürgen Locadia is het de eerste keer dat ze bij de selectie zitten. Ook Davy Pröpper is door Blind opgenomen in de uiteindelijke selectie. Arjen Robben, wel opgenomen in de voorselectie, zal niet in actie komen vanwege een dijbeenblessure. Verder is er bij Oranje plek voor Ron Vlaar en Jürgen Locadia.

Vlaar maakt zijn rentree bij het Nederlands elftal. De 31-jarige verdediger is volledig hersteld van een zware knieblessure en speelt alweer een tijdje mee bij AZ. Mitchell Dijks en Ibrahim Afellay vielen af. 

"Timo Letschert zijn we na de winterstop steeds meer gaan volgen. Hij is een redelijk complete verdediger. Hij heeft de meeste facetten van het verdedigen in zich, heeft voetbalvermogen en staat fysiek zijn mannetje", reageert Blind tijdens de bekendmaking van de selectie.

Bekijk de volledige selectie

 


 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner