27.03.2016 14:25

Hodgson trots op zijn team na comeback

Beim 6:0-Erfolg seiner Engländer gegen San Marino hat Roy Hodgson einen ruhigen Abend an der Seitenlinie gehabt. (05.09.2015)
Beim 6:0-Erfolg seiner Engländer gegen San Marino hat Roy Hodgson einen ruhigen Abend an der Seitenlinie gehabt. (05.09.2015)

Engeland maakte zaterdagavond veel indruk door een 2-0 achterstand om te buigen in een 2-3 zege. Bondscoach van de Engelsen, Roy Hodgson, was ontzettend trots op zijn ploeg na afloop en hij sprak over zijn mooiste avond als bondscoach.

In gesprek met the Guardian vertelde de Brit: "Dit is mijn mooiste avond als bondscoach, maar ik heb toch ook zorgen. In het recente verleden hebben we heel veel kritiek gekregen, maar dat is nu plots verdampt. Het blijft echter work in progress", klonken de woorden van Hodgson. "Als iemand als Danny Rose in Berlijn voor 71.000 fans tegen een wereldkampioen als Thomas Müller mag spelen, is dat een enorme stap voorwaarts voor hem."

De bondscoach is dus voorzichtig na de winst: "Voor Dele Alli was het zijn derde interland, voor Eric Dier zijn derde, voor Harry Kane zijn negende en voor Jamie Vardy zijn vijfde. Laten we met beide benen op de grond blijven staan."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner