22.05.2016 14:59

Voorlopig geen interlands voor Ramselaar

Bart Ramselaar gaat er met de bal vandoor tijdens FC Utrecht - PSV. (07-02-2016)
Bart Ramselaar gaat er met de bal vandoor tijdens FC Utrecht - PSV. (07-02-2016)

Bart Ramselaar stond voor zijn debuut bij het Nederlands elftal in de komende interlandperiode, maar de middenvelder van FC Utrecht moet afhaken met een spierblessure. Ramselaar laat na het weekend een scan maken van zijn kuit.

Ramselaar zag zijn doorbraak in het huidige seizoen beloond worden met een selectie voor de komende oefeninterlands van het Nederlands elftal. Volgens Voetbal International kampt de creatieve voetballer met een spierscheuring, maar maandag moet er meer duidelijkheid komen rondom de blessure van de pechvogel.

Het Nederlands elftal speelt de komende weken oefeninterlands tegen Ierland, Polen en Oostenrijk. Het is nog niet bekend of bondscoach Danny Blind een vervanger oproept voor Ramselaar, die dit seizoen in elke Eredivisie-wedstrijd van FC Utrecht speelminuten maakte en daarnaast debuteerde bij Jong Oranje. 

Eerder haakte Jürgen Locadia al af voor de oefenperiode met het Nederlands elftal. Voor de aanvaller van PSV werd geen vervanger opgeroepen. FC Utrecht speelt momenteel tegen Heracles Almelo voor een ticket van de derde voorronde van de Europa League. Ook daar is Ramselaar uiteraard niet bij.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner