02.09.2016 12:17

Debuut bij Oranje maakt Hendrix heel erg trots

Jorrit Hendrix (r.) debuteert als vervanger van Wesley Sneijder (l.) tijdens het oefenduel tegen Griekenland. (01-09-2016)
Jorrit Hendrix (r.) debuteert als vervanger van Wesley Sneijder (l.) tijdens het oefenduel tegen Griekenland. (01-09-2016)

Jorrit Hendrix is blij met zijn debuut voor het Nederlands elftal. In de wedstrijd tegen Griekenland (2-1 verlies) kwam hij als eerste invaller binnen de lijnen. Hoewel hij trots was, overheerste toch het teleurstellende gevoel van de nederlaag.

"Je wint als groep en verliest als groep", vertelt de middenvelder van PSV in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Natuurlijk ben ik trots op mijn debuut", vervolgt Hendrix. In minuut 65 verving de PSV'er samen met ploeggenoot Davy Pröpper de middenvelders Wesley Sneijder en Kevin Strootman.

"Maar je moet niet uit het oog verliezen dat het om het resultaat van de groep gaat. We hebben zeker geloof dat volgende week het resultaat anders zal zijn." Oranje richt zich nu op het duel met de Zweden voor de kwalificatie van het Wereldkampioenschap. In Groep A deelt Nederland naast Zweden de groep met Frankrijk, Wit-Rusland, Bulgarije en Luxemburg.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner