10.10.2016 22:11

Löw gaat voor perfecte start met Duitsland

Duitsland jaagt tegen Noord-Ierland en San Marino op de maximale score uit vier wedstrijden. Tsjechië en Noorwegen werden al verslagen, dinsdagavond moeten de Noord-Ieren de volgende prooi zijn.

"Ik heb tegen het team gezegd dat ik alleen tevreden ben met de maximale punten uit onze eerste vier wedstrijden", doelt bondscoach Joachim Löw op de ontmoetingen met Noord-Ierland van dinsdagavond en de wedstrijd met San Marino van november.

"We concentreren ons op onszelf, dat we ons blijven ontwikkelen en zorgen dat we onze wedstrijden winnen. We hebben genoeg zelfvertrouwen om te zeggen dat we ons gaan kwalificeren", aldus de Duitse bondscoach.

De tegenstander van dinsdagavond, Noord-Ierland, was ook de tegenstander op het afgelopen EK. Toen was Duitsland met 1-0 te sterk. "Het team is gepassioneerd, de spelers hebben een groot hart. Een groot gedeelte van hun EK-selectie is er ook bij in Hannover, dus we weten wat we kunnen verwachten."

Na de wedstrijden met Noord-Ierland en San Marino staat Azerbeidzjan op het programma. Azerbeidzjan won de eerste wedstrijden ook, waardoor het er naar uitziet dat Die Mannschaft de strijd om een direct ticket naar het WK2018 in Rusland met Azerbeidzjan moet uitvechten.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner