21.03.2017 09:31

Deschamps lovend over nieuweling Mbappé

Kylian Mbappé werd onlangs voor het eerst opgeroepen voor het nationale elftal van Frankrijk, maar mogelijk blijft het niet alleen bij een oproep. Didier Deschamps, bondscoach van de Fransen, is namelijk bijzonder gecharmeerd van de vleugelaanvaller van AS Monaco.

"Hij blijft goed presteren en scoren", vertelt de bondscoach aan L'Équipe. "Kylian is geweldig in vorm. Natuurlijk heeft hij ook nog veel potentie, maar het is bijzonder wat hij al presteert op deze leeftijd. Zeker met deze rust en volwassenheid. Hij is hier voor het eerst, maar natuurlijk kan hij starten. We moeten alleen niet overhaasten. Dat Kylian hier is, wil zeggen dat hij op een gegeven moment ook speeltijd krijgt."

Frankrijk speelt zaterdag een WK-kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg. De Luxemburgers hebben pas één punt, maar desondanks wil Deschamps Luxemburg niet onderschatten. "Ze scoorden wel vaak en lieten wedstrijden in de slotfase uit hun handen glippen. Luxemburg heeft een goede organisatie en speelt vrij direct."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner