19.06.2017 16:01

Duitsland zonder Younes tegen Australië

Het Duitse nationale elftal start maandagmiddag zonder Amin Younes aan de Confederations Cup in Rusland. De Duitsers nemen het in Sochi op tegen Australië, maar Ajacied Younes moet genoegen nemen met een plaats op de bank.

Ook de Australische bondscoach Ange Postecoglou laat zijn speler met ervaring in de Eredivisie op de bank beginnen. FC Groningen-middenvelder Ajdin Hrustić debuteerde het afgelopen seizoen namens FC Groningen in de Eredivisie en mocht onlangs ook debuteren in de Australische nationale ploeg, maar net als Younes begint Hrustić maandag op de bank. Postecoglou doet wel een beroep op Trent Sainsbury, die in het verleden onder contract stond bij PEC Zwolle. Routinier Tim Cahill (37) begint eveneens op de bank.

Bondscoach Joachim Löw kiest voor Bernd Leno onder de lat. Shkodran Mustafi, Jonas Hector, Antonio Rüdiger en Joshua Kimmich vormen de defensie. Middenvelders Julian Draxler, Leon Goretzka, Lars Stindl, Julian Brandt en Sebastian Rudy moeten spits Sandro Wagner ondersteunen. FC Barcelona-doelman Marc-André ter Stegen, Liverpool-middenvelder Emre Can en toekomstig Bayern München-verdediger Niklas Süle starten op de bank.

De wedstrijd is LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner