21.06.2017 16:38

Portugal met vier wijzigingen tegen Rusland

Marco Friedl (Mitte) darf sich Hoffnungen auf einen Einsatz bei den Bayern machen
Marco Friedl (Mitte) darf sich Hoffnungen auf einen Einsatz bei den Bayern machen

Trainer Fernando Santos voert maar liefst vier wijzigingen toe in zijn elftal. De Portugees geeft Bruno Alves, Bernardo Silva, Adrien Silva en André Silva het vertrouwen tegen Rusland.

Dat gaat ten koste van José Fonte, João Moutinho en Nani. Ook Ricardo Quaresma, tegen Mexico nog trefzeker, moet op de bank plaatsnemen. Voor de rest de vertrouwde namen bij Portugal. Met onder de lat Rui Patrício. De achterhoede wordt gevormd door Bruno Alves, Cédric Soares, Raphaël Guerreiro en Pepe, die in het Portugese elftal wel op een basisplek kan rekenen. André Gomes, William Carvalho, Bernardo Silva en Andrien Silva moeten de slag op het middenveld winnen. Voorin moeten André Silva en sterspeler Cristiano Ronaldo zorgen voor de doelpunten.

Ook bij Rusland zijn er wijzigingen. Trainer Stanislav Cherchesov zet Dmitriy Kombarov en Roman Shishkin in de basis. Aleksandr Erokhin en Dmitriy Poloz, in de gewonnen wedstrijd tegen Nieuw Zeeland nog basisspelers, moeten tegen Europees Kampioen Portugal genoegen nemen met een plek op de bank. Oud-Feyenoorder Fedor Smolov staat wederom in de basis bij Rusland.

De aftrap is om 17.00 uur en de wedstrijd is hier LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner