02.10.2016 19:20

Mario Balotelli heeft alleen maar oog voor de bal. Steven Moreira kijkt toe wat de spits van plan is. (02-10-2016)

Mario Balotelli is flink op schot bij zijn nieuwe werkgever OGC Nice. De spits speelde zondagmiddag tegen Lorient zijn derde wedstrjd, maar scoorde al voor de vijfde keer. Na zijn winnende doelpunt ging het echter mis.

In minuut 86 schoot Balotelli zijn ploeg naar de overwinning: 2-1. Na zijn schitterende doelpunt trok de Italiaan zijn shirt uit, wat hem een gele kaart opleverde. Vier minuten later kreeg de spits echter opnieuw geel, voor een vermeende kopstoot. Zo ging Balotelli in vijf minuten van held naar schlemiel.

Balotelli is wel uitstekend gestart in Frankrijk. De inmiddels 26-jarige Balotelli gold als supertalent, maar heeft zijn belofte nooit in kunnen lossen. Bij Nice is de spits weer tot bloei gekomen, met een uitstekende competitiestart. Na pas drie optredens staat de teller al op vijf doelpunten.

Bekijk hieronder de beelden van de fraaie winnende treffer van Balotelli.