01.11.2016 19:19

Matthias Verreth heeft dinsdagmiddag waarschijnlijk het mooiste doelpunt van zijn nog prille voetbalcarrière gemaakt. De achttienjarige aanvaller van PSV Onder-19 tekende in het Youth League-duel met de leeftijdsgenoten van Bayern München op prachtige wijze voor de 2-0.

De Belgische aanvaller scoorde na 68 minuten spelen door een afgeslagen corner vol op de pantoffel te nemen. Het doelpunt van Verreth was ook meteen de laatste van de wedstrijd. De jonge PSV'ers waren via een eigen goal van Marco Friedl in de eerste helft op een 1-0 voorsprong gekomen.

PSV Onder-19 maakt door de overwinning op de Duitse tegenstander een goede kans om de groepswinnaar te worden in Groep D. De Eindhovenaren staan op tien punten uit vier duels en hebben een overtuigend doelsaldo van tien voor en nul tegen. Atlético Madrid volgt op drie punten, Bayern München op vier.

Bekijk hieronder de beelden van het doelpunt van Verreth.