02.11.2016 10:04

De spelers van Paris Saint-Germain vieren het winnende doelpunt van Thomas Meunier (r.) tegen FC Basel. (01-11-2016)

Thomas Meunier was dinsdagavond de matchwinner aan de kant van Paris Saint-Germain. De Belgische vleugelverdediger schoot zijn werkgever in de laatste minuut naar een 1-2 overwinning op FC Basel. Daardoor is PSG verzekerd van de volgende ronde van de Champions League.

PSG dacht genoegen te moeten nemen met een punt tegen Basel. De Zwitsers kregen in de tweede helft een rode kaart, maar wisten lange tijd de bezoekers van zich af te houden. In de laatste minuut werd het verzet gebroken door een heerlijke volley van Meunier. De keeper had geen schijn van kans op de poging van afstand.