08.01.2017 11:06

VIDEO: Reza maakt een wonderschone goal

Reza Ghoochannejhad probeert zijn teamgenoten van sc Heerenveen aan te sturen tegen ADO Den Haag. (24-09-2016)
Reza Ghoochannejhad probeert zijn teamgenoten van sc Heerenveen aan te sturen tegen ADO Den Haag. (24-09-2016)

SC Heerenveen won zaterdagmiddag met 2-0 van VfL Wolfsburg. Het hoogtepunt van het oefenduel was het magistrale doelpunt van Reza Ghoochannejhad. De spits van de Friezen scoorde via zijn hak.

Na afloop werd de Iraniër gevraagd of het doelpunt één van de mooiste uit zijn loopbaan was. "Technisch gezien wel", laat Reza weten voor de camera van Heerenveen TV. "Het was een mooie aanval. Ik dacht: 'ik ga het gewoon proberen'. Hij zat er goed in. Vorige week zag ik Giroud van Arsenal dat doen. Ik dacht: 'dat moet ik beter kunnen'. Nee hoor, haha op dat moment kwam hij goed uit en ik kon niet anders. Hij was achter mij, dus ik moest het proberen met de hak."

Volgens Ghoochannejhad was de oefenzege op Wolfsburg een prima slot van het trainingskamp in Spanje. "Absoluut. Als je alleen al kijkt naar de selectie van Wolfsburg, daar zit zoveel kwaliteit. In de eerste dertig minuten van de wedstrijd doen wij niks onder voor hun. Dat is gewoon knap van onszelf. Het was een goede graadmeter om te kijken hoe ver we zijn. Dit geeft enorm veel vertrouwen naar de thuiswedstrijd tegen ADO."

Zie hier de beelden van het bijzondere doelpunt van Ghoochannejhad:

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner