19.04.2017 12:28

VIDEO: VdV toont vrije trappen-specialiteit

Het dienstverband van Rafael van der Vaart bij FC Midtjylland is nog geen groot succes. De middenvelder is herstellende van een blessure, waardoor hij dinsdagmiddag met de reserves van de club meespeelde.

Na een dramatisch seizoen bij Real Betis, met twee basisplaatsen in de Primera División, koos Van der Vaart afgelopen zomer voor de liefde. Zijn vriendin en handbalster Estavana Polman speelde in Denemarken, waardoor de voormalige vedette van onder meer Real Madrid, Tottenham Hotspur, Hamburger SV en Ajax naar Midtjylland transfereerde.

In de Deense Superliga stoeit de 109-voudig international nog met zijn fitheid. Van der Vaart kon pas in twaalf competitiewedstrijden in actie komen, waarin hij wel twee doelpunten wist te scoren. Midtjylland wist zich te plaatsen voor de play-offs die spelen om Europees voetbal, maar Van der Vaart speelt nog altijd niet mee. In 2017 speelde hij nog geen enkele officiële wedstrijd voor zijn club, mede door een blessure.

Inmiddels is Van der Vaart weer hersteld, maar moet hij nog wedstrijdritme opdoen. Zodoende speelde de 34-jarige linkspoot mee met de reserves van Midtjylland, waarin hij zich met een prachtige vrije trap liet gelden. De specialist heeft nog altijd een magistraal linkerbeen!

 

Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner