FC Dordrecht
3:0
1 : 0 Torinfos in de Ticker Florian Jozefzoon 26. / Schot met rechts
2 : 0 Torinfos in de Ticker Clint Leemans 56.  (Stanislav Manolev)
3 : 0 Torinfos in de Ticker Florian Jozefzoon 81. / Schot met rechts  (Rai Vloet)

90'
90'
Prachtige actie van Jozefzoon, heerlijk! Hij zet met één beweging achter zijn standbeen langs twee spelers van FC Dordrecht op het verkeerde been.
90'
Op de paal! De inzet van invaller Rubén Betancourt raakt de paal van het doel van Hahn.
90'
Paul Gladon kan bijna vol uithalen na een hoge voorzet vanaf de rechterkant, maar Horsten kan de pass nog net onderscheppen.
88'
Danso sprint opnieuw op het doel af van Jong PSV. Het voor het goede been krijgen van de bal duurt alleen te lang en deze aanval levert hem niets op. Doeltrap!
87'
Wissel in bij PSV Eindhoven (J) -> Rubén Betancourt
87'
Wissel uit bij PSV Eindhoven (J) -> Rai Vloet
84'
Wie had deze uitslag vooraf aan dit duel durven te voorspellen? De nummer twaalf van de competitie die de koploper even met 3-0 van het veld speelt. FC Dordrecht heeft wat je noemt een slechte dag!
83'
Wissel in bij PSV Eindhoven (J) -> Farshad Noor
83'
Wissel uit bij PSV Eindhoven (J) -> Clint Leemans
81'
Doelpunt voor PSV Eindhoven (J), 3:0 door Florian Jozefzoon
Josefzoon kan de bal in het doel frommelen nadat Vloet de bal vanaf links heeft voorgezet. De bal rolt tergend langzaam over de doellijn.. Maar die tellen natuurlijk ook!
80'
FC Dordrecht heeft tot nu toe meer balbezit, maar heeft daar tot nu toe weinig profijt van.
78'
Peter van Ooijen kan na een paar keer kappen van een meter of 25 aanleggen met zijn linkerbeen. Zijn schot zeilt naast het doel!
76'
Eindelijk weer een schot op doel van FC Dordrecht. Van ver buiten het zestien meter gebied probeert Fortes doelman Van Leer te verschalken met een hard schot, maar de doelman ziet de bal al van ver aan komen.
75'
Wissel in bij PSV Eindhoven (J) -> Mohammed Rayhi
75'
Wissel uit bij PSV Eindhoven (J) -> Zakaria Bakkali
73'
Genaro Snijders wordt buitenspel gefloten, weg kans voor FC Dordrecht.
72'
Weer een aanvaller erbij voor FC Dordrecht, dat brengt het totaal aantal offensief ingestelde spelers op vijf. De ploeg speelt nu alles of niets!
72'
Wissel in bij FC Dordrecht -> Jesse Mayele
72'
Wissel uit bij FC Dordrecht -> Toni Varela
71'
Wat kan koploper FC Dordrecht nog tegen dit Jong PSV? Zo langzamerhand beginnen de acties van de uitspelende ploeg steeds wanhopiger te lijken. Nu ook nog een vrije trap tegen op eigen helft!
69'
Weer een glijpartij bij FC Dordrecht. Maar daar hebben vanavond natuurlijk allebei de ploegen last van.
66'
FC Dordrecht kan maar geen vuist maken tegen het positioneel sterk spelende Jong PSV. De Eindhovenaren doen er ondertussen alles aan om tijd te winnen en het tempo uit de wedstrijd te halen.
64'
Gele kaart voor Yoëll van Nieff (FC Dordrecht)
Van Nieff maakt uit frustratie een domme overtreding in de buurt van de middencirkel.
56'
Doelpunt voor PSV Eindhoven (J), 2:0 door Clint Leemans
Leemans kan de bal vanaf de linkerkant in het strafschopgebied beheerst binnenschuiven nadat hij wordt aangespeeld door Manolev.
56'
Gladon schiet naast! Hij kreeg de bal aangespeeld door Danso, die een prima actie maakte.
52'
In de openingsfase van de tweede helft maakt FC Dordrecht duidelijk dat het menens is. De ploeg gaat vol in de aanval, jaagt de tegenstander op en probeert het tempo hoog te houden.
49'
Grote kans voor FC Dordrecht! PSV-verdediger Clint Leemans helpt zijn doelman en haalt de bal van de doellijn na een kopbal van Fortes!
46'
Wissel in bij FC Dordrecht -> Genaro Snijders
46'
Wissel uit bij FC Dordrecht -> Rihairo Meulens
46'
Wissel uit bij FC Dordrecht -> Adnan Alisic
46'
Wissel in bij FC Dordrecht -> Erixon Danso
46'
45'
Jong PSV gaat met een verdiende 1-0 voorsprong de rust in. Het doelpunt werd gemaakt door Florian Josefzoon. Hij draaide knap weg van zijn directe tegenstander en schoot in de 26e minuut de bal in het doel van keeper Hahn. De thuisploeg creëerde in de eerste helft de meeste kansen. Van offensieve intenties was bij FC Dordrecht helemaal niets te merken. In de tweede helft zal de koploper echt meer moeten laten zien om in Eindhoven aanspraak te maken op punten.
45'
45'
Bakkali glijdt uit en raakt verdediger Fortes nogal ongelukkig. Voor een dribbelaar als Bakkali is de conditie van dit veld geen pretje.
41'
Schietkans voor Manolev! Hij mag zomaar dwars door het centrum opstomen naar het doel van FC Dordrecht. Maar zijn schot gaat recht op doelman Hahn af. Die heeft de bal klemvast.
39'
Meulens probeert zich aan de linkerkant een weg door de PSV-defensie te pingelen, maar komt in het strafschopgebied niet voorbij Manolev.
36'
Een uitglijder van doelman Hahn, maar hij herstelt zich. Het veld in Eindhoven ligt er ook niet al te best bij vanavond.
33'
FC Dordrecht heeft een aanvallende impuls nodig. Reserve-speler Danso is zojuist gestart met de warming up. Zou hij in gaan vallen?
29'
Jong PSV dringt even aan op een tweede treffer. Brenet maakt een prachtige schijnbeweging maar wordt net buiten het strafschopgebied naar de grond gewerkt. Geen overtreding, meent de scheidsrechter.
26'
Doelpunt voor PSV Eindhoven (J), 1:0 door Florian Jozefzoon
Hij krijgt de bal aangespeeld en schermt die knap af, vlakbij het doel van FC Dordrecht. Dan draait hij knap weg uit de houdgreep van zijn tegenstander en scoort met zijn rechterbeen. Goede goal!
24'
Manolev geeft vanaf rechts een goede cross pass op Bakkali. Die maakt in de linkerhoek een heerlijke passeerbeweging aan de rand van het strafschopgebied. Hij houdt er een corner aan over.
23'
Dat is een overtreding op Florian Josefzoon ter hoogte van de middenlijn. Vrije trap voor Jong PSV. De aanval die hieruit ontstaat, levert niets op.
18'
Daar is Vloet opnieuw, nu met een hard schot op doel! Maar doelman Hahn is niet onder de indruk en kan de bal makkelijk pakken.
17'
Vloet kan de bal op het randje van het strafschopgebied niet aannemen na een prachtige lange pass van Brenet vanaf de linkerkant. Als Vloet die bal had aan kunnen nemen, was het een grote kans geweest.
16'
Doelman Hahn grist de bal uit de lucht in het strafschopgebied. De aanval die Josefzoon op had gezet komt daarmee tot een einde.
15'
Bij de laatste ontmoeting tussen deze twee ploegen (2-0 voor FC Dordrecht) kwamen de doelpunten van FC Dordrecht op naam van Luckermans en Danso. Luckermans doet vanavond niet mee, Danso zit op de bank.
12'
PSV-doelman Van Leer wordt bij balbezit door de aanvallers van FC Dordrecht consequent onder druk gezet. Tot nu toe komt hij er zonder kleerscheuren vanaf..
10'
De lege tribunes werken wel in het voordeel van één van de meest trouwe PSV-fans: Toeter Jan. Zijn getoeter is in ieder geval goed te horen vanavond!
7'
Vrije kopkans voor Brenet. Hij staat helemaal vrij bij een corner vanaf de rechterkant, maar kopt de bal over.
6'
De liefhebbers kunnen vanavond weer genieten van de acties van Manolev. Met zijn eerste actie op rechts breekt hij de cornervlag in tweeën!
3'
Ai, slechte terugspeelbal van Hermannsson. Hij speelt de bal hard over de eigen achterlijn nadat hij onder druk werd gezet door een Dordrecht-aanvaller. Corner!
1'
Jong PSV en FC Dordrecht spelen vanavond in een vrijwel leeg Philips Stadion in Eindhoven. Er is weinig animo voor het duel tussen de koploper en de nummer twaalf van de Jupiler League, zo lijkt het.
1'
Goedenavond! Welkom bij het Jupiler League-duel tussen Jong PSV en FC Dordrecht. Ik ben Maarten Gerats en doe vanavond verslag van het duel tussen de koploper en de nummer 12 van de competitie.

Jong PSV kan vanavond met een overwinning goede zaken doen met het oog op de ranglijst. Bij een overwinning stijgt de ploeg naar de negende plaats. De Eindhovenaren zijn vol zelfvertrouwen. Ze sleepten onlangs de titel voor de tweede periode in de wacht, hoewel die niet daadwerkelijk werd toegekend aan de club. Jong PSV mag niet promoveren naar de Eredivisie en komt daarom ook niet in aanmerking voor officiële periodetitels. Koploper FC Dordrecht kan vanavond met een overwinning de voorsprong op nummer twee Willem II uitbouwen tot zes punten.

Tijdens de eerste ontmoeting eerder dit seizoen verloor de ploeg van Darije Kalezic aan De Krommedijk kansloos met 2-0. De doelpunten werden toen gemaakt door Andreas Luckermans en Erixon Danso. Het thuisduel is nu dus een uitgelezen mogelijkheid voor Jong PSV om revanche te nemen.

Beide ploegen hebben de laatste weken niet al te beste resultaten behaald. Jong PSV haalde uit de laatste drie wedstrijden slechts twee punten. Koploper FC Dordrecht bleef na een reeks overwinningen tweemaal steken op een gelijkspel en hield daar ook maar twee punten aan over. Een overwinning zou voor de beide Jupiler League-teams een opsteker zijn, zo vlak voor de winterstop.

FC Dordrecht kan tijdens deze wedstrijd weer beschikken over Jeffry Fortes. Hij keert terug van een schorsing na een rode kaart. Onder de lat staat nu nog Warner Hahn, hij tekende onlangs een verbintenis met Feyenoord. De talentvolle doelman verhuist aan het eind van dit seizoen naar Rotterdam.

Bij Jong PSV ontbreekt doelman Nigel Betrams. Hij raakte vorige week tijdens de training geblesseerd aan zijn schouder en is vermoedelijk enkele maanden uitgeschakeld. Hij wordt vervangen door Benjamin van Leer.

Voor de complete opstellingen van beide ploegen verwijs ik u naar de button 'wedstrijddetails' aan de linkerkant van deze webpagina.