1 : 0 Torinfos in de Ticker Frank Demouge 13.  (Mark-Jan Fledderus)
1 : 1 Torinfos in de Ticker Ola Toivonen 19.  (Memphis Depay)
1 : 2 Torinfos in de Ticker Ola Toivonen 33.  (Mark van Bommel)
2 : 2 Torinfos in de Ticker Sanharib Malki 87.

90'
90'
Een prachtige en belangrijke redding van Waterman! Malki krijgt de bal en geeft de bal aan Demouge. Die schiet hard op de goal, maar de PSV-keeper krijgt zijn hand er goed tussen.
90'
PSV probeert het met lange ballen vooruit, maar de Eindhovenaren krijgen de bal met geen mogelijkheid meer in het doelgebied van Kurto.
90'
Demouge kopt een hoekschop naast. Roda krijgt momenteel grotere kansen dan PSV.
89'
Gaat PSV ook punten verliezen dit weekend? PSV moet aanvallen. De Eindhovenaren hebben nog vijf minuten extra tijd om de drie punten te pakken. Maar Roda blijft ook vechten.
87'
Doelpunt voor Roda JC Kerkrade, 2:2 door Sanharib Malki
Een voorzet van Fledderus wordt prachtig terug gekopt door Lebedyński en daardoor kan Malki de bal erin prikken. Waterman komt uit en blijft geblesseerd liggen, maar staat wel weer op na een behandeling.
86'
Wissel in bij Roda JC Kerkrade -> Mikołaj Lebedyński
86'
Wissel uit bij Roda JC Kerkrade -> Martijn Monteyne
85'
Wissel in bij PSV Eindhoven -> Oscar Hiljemark
85'
Wissel uit bij PSV Eindhoven -> Memphis Depay
83'
Gele kaart voor Martijn Monteyne (Roda JC Kerkrade)
Monteyne haalt Wijnaldum onderuit.
82'
Aan de andere kant van het veld schiet Matavž ook net naast het doel.
80'
Een mooie actie van Hupperts over de rechterflank zorgt voor een enorme kans voor Mark Jan Fledderus. Hupperts geeft de bal voor, Demouge maakt een overstapje en dan komt de bal voor de voeten van Fledderus. Zijn harde schot gaat rakelings naast.
76'
Onrust voor het doel van Waterman! De bal blijft rondhangen in het doelgebied van de Eindhovenaren, maar Roda JC krijgt de bal maar niet in het doel.
75'
Wissel in bij PSV Eindhoven -> Tim Matavž
75'
Wissel uit bij PSV Eindhoven -> Ola Toivonen
74'
Gele kaart voor Jeremain Lens (PSV Eindhoven)
Lens lijkt een op een met Kurto te komen, maar er wordt buitenspel gegeven. De aanvaller van PSV gaat na het fluitsignaal gewoon door en krijgt daarvoor een gele kaart.
71'
Aan beide kanten van het veld een aantal kansen. Vooral schoten op grote afstand die ver over of naast gaan. Zo gaat een schietkans vanuit een corner voor Hupperts ook keihard en ruim boven de lat.
68'
Wissel in bij Roda JC Kerkrade -> Laurent Delorge
68'
Wissel uit bij Roda JC Kerkrade -> Mitchell Donald
65'
Weer een kans uit een corner. Demouge kopt de bal net over het doel van Waterman. De kans op 2-2 lijkt momenteel even groot als de kans op de 1-3.
64'
Schot van Hupperts gaat over! De aanvaller van Roda neemt een hoge bal in een keer op de slof.
63'
Beide teams spelen op het scherpst van de snede. Daardoor irritaties over en weer, maar scheidsrechter Makkelie laat veel doorgaan.
59'
Roda JC komt moeizaam in aanvalspositie, maar krijgt nu grote kansen. Een schot van Fledderus wordt slecht gekeerd door Waterman waardoor Hupperts een kopkans krijgt, maar hij mist.
52'
Kurto ziet een schot van grote afstand door Memphis Depay net naast gaan.
50'
De aanvallers van PSV kunnen elkaar snel en goed vinden. Wijnaldum krijgt een kans, maar ziet zijn schot geblokt worden door een verdediger.
48'
Vanuit een corner door Dempay kopt Bouma op de lat. Uit de rebound kopt Wijnaldum ook nogmaals, maar de Kurto krijgt de bal met een hand nog net over het doel.
46'
PSV direct in de aanval en heeft na 20 seconden spelen alweer een corner, maar die leidt tot niets. Het lijkt erop dat PSV snel 1-3 wil maken.
46'
45'
Roda JC begint fel en hard aan de wedstrijd en PSV heeft daar niet echt een antwoord op. Wat kleine kansen voor beide ploegen zorgden voor weinig spanning. Totdat Demouge de 1-0 door een corner van Fledderus makkelijk in kan koppen. Vanaf dat moment lijkt het team van Ruud Brood er veel vertrouwen in te hebben.

Totdat PSV ook scoort vanuit een corner. Toivonen krijgt een vrije kopkans doordat de keeper van Roda onder de bal doorgaat. De Kerkradenaars hebben vanaf dat moment weinig meer in te brengen op het veld. PSV blijft aanvallen en door een mooie voorzet van Mark van Bommel kan Toivonen zijn tweede doelpunt van de wedstrijd al maken. Roda krijgt verder weinig kansen.

Op het eind van de eerste helft komt er door een aantal strubbelingen voor het doel van Boy Waterman nog een aantal kansen. Waaronder een hard schot van Hupperts op de lat.
45'
44'
Roda krijgt opeens een grote mogelijkheid. Hupperts schiet hard op de lat.
42'
Een kopbal van Memphis Depay gaat net naast het doel.
36'
Een schot van Depay wordt geblokt en stuitert langzaam in de handen van Kurto .
33'
Doelpunt voor PSV Eindhoven, 1:2 door Ola Toivonen
Een mooie actie van Mark van Bommel. Hij krult de bal voor en komt voor de voeten van een wederom enorm vrijstaande Ola Toivonen. Die schiet gemakkelijk en beheerst zijn tweede doelpunt erin.
28'
Weer krijgt Roda JC een lastige corner tegen. Het team van Ruud Brood krijgt de bal moeizaam uit haar eigen zestien.
28'
Wijnaldum loopt zo de zestien meter van Kurto binnen en probeert voor te zetten, maar een Roda-verdediger kan zijn voet er nog tussen krijgen en schiet hard over eigen doel.
26'
Wissel in bij Roda JC Kerkrade -> Arnaud Djoum
26'
Wissel uit bij Roda JC Kerkrade -> Roly Bonevacia
26'
Roda JC lijkt wat felheid en overtuiging kwijtgeraakt te zijn door de 1-1 van Toivonen. Bonevacia lijkt ook geblesseerd en wordt waarschijnlijk gewisseld.
25'
Een korte corner wordt hard overgeschoten door Willems.
19'
Doelpunt voor PSV Eindhoven, 1:1 door Ola Toivonen
Weer een doelpunt vanuit een corner! Keeper Kurto gaat onder de bal door, waardoor Toivonen de bal in kan koppen.
17'
Roda JC is veel feller dan het team van Dick Advocaat. Tot ongenoegen van de Kleine Generaal.
13'
Doelpunt voor Roda JC Kerkrade, 1:0 door Frank Demouge
Een corner van Fledderus wordt ingekopt door een enorm vrijstaande Demouge. Waterman lijkt gehinderd te worden door Malki, maar het doelpunt wordt gewoon goedgekeurd.
9'
PSV is duidelijk de aanvallende ploeg, maar krijgt nog weinig grote kansen. Roda JC speelt hard en direct wat al tot enige irritatie oplevert bij de Eindhovenaren. Scheidsrechter Makkelie laat het nu nog toe.
5'
Klein opstootje op het middenveld tussen van Bommel en Fledderus.
3'
Kopkans voor Ola Toivonen! Een voorzet van Hutchinson wordt net niet hard genoeg geraakt door de Zweed en gaat naast.
2'
Een onhandige terugspeelbal van Bouma zorgt voor een beetje spanning voor het doel van Waterman.
1'
RODA JC - PSV

Het einde van de competitie komt in zicht. PSV speelt mee om de titel en Roda JC moet alle zeilen bijzetten om de nacompetitie voor degradatie te ontlopen. De nummer 16 en nummer 2 van de Eredivisie ontmoeten elkaar vanmiddag in het Parkstad Limburg Stadion.

Feyenoord heeft gisteren in Heerenveen al drie punten laten liggen. Voor PSV is het belangrijk om wel drie punten te pakken om volle druk te behouden op koploper Ajax. Dick Advocaat zet Memphis Dempay in de basis om de geschorste Mertens te vervangen. Verder is Jermaine Lens weer terug van een schorsing

Bij Roda staat Kurto weer onder de lat na een rugblessure. Ook Malki staat in de basis. Het was namelijk nog even afwachten voor trainer Ruud Brood of zijn topscoorder kon voetballen. Malki heeft deze week met Syrië gevoetbald en was volgens zijn trainer vermoeid, maar blijkt dus toch fit genoeg te zijn.

In augustus vorig jaar voetbalden beide clubs ook al tegen elkaar. Het werd toen 5-0 in eigen huis voor PSV. Kan het team uit Kerkrade vandaag wel wat inbrengen tegen de Eindhovenaren? Ik ben Ton Siebum en zal vandaag verslag doen van de wedstrijd voor Voetbal.com.