3:0
(Heenwedstrijd 1:0)
1 : 0 Torinfos in de Ticker Guyon Fernandez 43. / Schot met links  (Uroš Matić)
2 : 0 Torinfos in de Ticker Divine Naah 70. / Schot met links  (Uroš Matić)
3 : 0 Torinfos in de Ticker Guyon Fernandez 74. / Schot met rechts  (Mats Seuntjens)

90'
Heel veel lachende berichten in Breda maken een einde aan de tweede ronde van de Play Offs van dit seizoen. NAC heeft uiteindelijk een eenvoudige wedstrijd achter de rug. Ondanks dat ook de eerste twintig minuten na rust VVV de ploeg was met het meeste balbezit, gaf NAC weer geen kansen weg. In de omschakeling was de thuisploeg dodelijk. Twee goals binnen vijf minuten gooide uiteindelijk deze tweestrijd op slot.
90'
90'
Een lekker schot van Borahsasar wordt door Mäenpää weer goed gekeerd. Ondanks de drie tegentreffers keept de doelman van VVV een uitstekende wedstrijd.
88'
Ten Rouwelaar blijft opletten, ondanks zijn rustige middag. De doelman komt op tijd zijn doel uit en houdt daarmee Platje van een scoringskans af.
87'
Wissel in bij NAC Breda -> Felitciano Zschusschen
87'
Wissel uit bij NAC Breda -> Adnane Tighadouini
82'
Wissel in bij VVV-Venlo -> Dyon Gijzen
82'
Wissel uit bij VVV-Venlo -> Vito van Crooy
81'
Gele kaart voor Pim Balkestein (VVV-Venlo)
Balkestein gaat fors het duel met Amieux in en laat daarbij zijn elleboog iets hangen. Balkestein is het niet eens met zijn kaart, maar krijgt hem toch.
79'
Wissel in bij NAC Breda -> Joey Suk
79'
Wissel uit bij NAC Breda -> Mats Seuntjens
77'
Wissel in bij NAC Breda -> Hakim Borahsasar
77'
Wissel uit bij NAC Breda -> Guyon Fernandez
74'
Doelpunt voor NAC Breda, 3:0 door Guyon Fernandez
Nu gaat het hard. VVV is gebroken. Seuntjens breekt op rechts door en gunt Fernandez zijn tweede goal deze wedstrijd. Zelfs Mäenpää kon deze goal niet meer voorkomen.
72'
Wissel in bij VVV-Venlo -> Quin Kruijsen
72'
Wissel uit bij VVV-Venlo -> Ramon Voorn
70'
Doelpunt voor NAC Breda, 2:0 door Divine Naah
Daar is de verlossende tweede goal. Divine Naah dribbelt zichzelf naar heel veel vrijheid in de zestien. Nadat hij drie verdedigers de verkeerde kant op stuurt, schuift hij met links de bal beheerst in het doel.
70'
Gele kaart voor Ramon Voorn (VVV-Venlo)
Voorn vangt Matic op, die aan een snelle Bredase uitbraakt denkt.
68'
Een heerlijke volley van Post zet Ten Rouwelaar eindelijk aan het werk. De doelman van NAC is op zijn hoede en verwerkt het schot tot hoekschop.
66'
Weer niet... NAC weigert de wedstrijd definitief op slot te gooien. Nu stat Mats Seuntjens alleen voor de keeper, maar hij schuift de bal naast. VVV mag blijven hopen op een goede afloop.
63'
NAC, NAC, NAC, wat laat je het hier liggen! Fernandez staat alleen voor Mäenpää, met Naah naast zich. De spits stuit op de keeper, waarna de rebound voor de voeten van Tighadouini valt. Die schiet de bal met rechts te wild over het lege doel heen.
62'
Alles of niets. Dat is waar Maurice Steijn vanaf nu op gaat gokken. Balkestein gaat in de punt van de Venlose aanval spelen.
62'
Wissel in bij VVV-Venlo -> Pim Balkestein
62'
Wissel uit bij VVV-Venlo -> Gianluca Nijholt
57'
Seuntjens is op zoek naar een penalty en lijkt die ook te verdienen wanneer hij over het been gaat van Jerold Promes. Scheidsrechter Kamphuis staat er vlakbij, maar wuift het voorval weg.
56'
Veel te vaak zoekt VVV de moeilijke oplossing in de aanval. Mooie balletjes ineens of steekballen in de diepte komen daardoor veelvuldig niet aan.
53'
NAC kan hier de boel op slot gooien, maar Seuntjens stuit op Mäenpää en Naah ziet zijn schot geblokt worden. Hier ontsnapt VVV aan grotere problemen.
51'
Het spelbeeld is gelijk aan dat van de eerste helft. NAC leunt achterover en laat VVV aan de bal. Nog steeds weet VVV dit niet echt om te zetten in echte kansen.
47'
Adnane Tighadouini laat zich voor het eerst zien deze wedstrijd. De buitenspeler probeert het van een forse afstand, maar krult de bal over het VVV doel heen.
46'
Zonder wissels is de tweede helft in gang gezet.
46'
45'
NAC heeft precies wat het hebben wil. De thuisploeg heeft zonder al te veel moeite de nul weten te houden en aan de andere kant zelf wel weten te scoren. Niki Mäenpää wist zijn ploeg een paar keer te redden, maar moest zich vlak voor rust toch gewonnen geven. VVV zal na de rust twee keer moeten scoren, maar heeft in de eerste helft amper een echte kans weten te creëren. Trainer Maurice Steijn moet iets anders gaan bedenken.
45'
44'
Er komt in ieder geval geen verlenging in Breda vandaag. VVV moet nu twee keer scoren om nog aanspraak te kunnen maken op een plek in de finale, tegen Roda JC.
43'
Doelpunt voor NAC Breda, 1:0 door Guyon Fernandez
Daar is hij dan toch. En wie anders dan Guyon Fernandez is de doelpuntenmaker. Mäenpää kan niet op tijd bij de bal, nadat deze in de kluts voor zijn handen lijkt te vallen. Matic verlengt de bal richting Fernandez, die de bal in het lege doel kan tikken.
42'
Wat een redding van Mäenpää! Marcellis kopt uit een corner perfect in bij de verre hoek, maar de keeper van VVV weigert vooralsnog te capituleren.
38'
Het werden twee hoekschoppen op rij. De eerste ging net voorlangs, de tweede was totaal zonder gevaar.
37'
Joppen staat helemaal vrij en wil de bal op zijn doelman terugkoppen. Dat gaat totaal verkeerd, waardoor NAC een corner cadeau krijgt.
33'
Gele kaart voor Ruben Ligeon (NAC Breda)
Een forse tackle levert Ligeon ook een gele kaart op. Wolters kan nog opspringen om grote schade te voorkomen. Beide backs van NAC hebben nu geel achter hun naam.
30'
Net als afgelopen vrijdag is VVV de bovenliggende partij. Gezien de tussenstand is dat spelbeeld ook logisch. Ondanks alle goede bedoelingen heeft VVV echter nog geen gaatje in de hechte defensie van NAC weten te vinden.
27'
Op één speler na, hebben bij NAC alle spelers dezelfde taak, zo lijkt het. De verdedigende stellingen worden massaal ingenomen, behalve door Guyon Fernandez, die voorin loert op een snelle uitbraak via de counter.
23'
Na een kwart wedstrijd is VVV nog niet in de buurt geweest van het doelpunt wat de bezoekers vandaag nodig hebben. NAC is er middels Fernandez één keer wel dichtbij geweest, maar laat verder ook weinig zien. Het is nog geen verwennerij voor het massaal toegestroomde publiek.
20'
Gele kaart voor Rémy Amieux (NAC Breda)
Amieux zorgt ervoor dat Joppen niet kan doorbreken aan de rechterkant. Dat kost de linksback de eerste gele kaart van de wedstrijd.
19'
Er gaat nog maar weinig goed in Breda. Het publiek begint voorzichtig te fluiten en laat daarmee zijn onvrede blijken.
15'
Het eerste kwartier laat zien dat beide ploegen niet vrij van zenuwen zijn vanmiddag. Zowel NAC als VVV zijn slordig en komen maar met moeite tot een goede aanval.
11'
NAC komt goed weg. Promes ontwijkt de buitenspelval wanneer de bal opnieuw wordt ingebracht, maar kan net niet bij de bal. Ten Rouwelaar ziet de bal daardoor over de achterlijn lopen.
11'
Ruben Ligeon speelt de bal zonder enige aanleiding over zijn eigen achterlijn. Kan VVV uit deze corner profiteren van dit cadeautje?
9'
De scheidsrechter zit nog niet helemaal lekker in de wedstrijd. Duels waar niets aan de hand lijkt worden afgefloten, terwijl te fors gezette bloks gewoon door mogen gaan. De spelers moeten duidelijk even wennen aan deze stijl van fluiten.
6'
De eerste kans van NAC is voor Fernandez! Mäenpää houdt VVV met een snel uitgestoken been in deze tweestrijd. Seuntjes legt vanaf rechts de bal goed terug op zijn spits, maar de inglijdende Fernandez krijgt de bal niet voorbij de keeper.
4'
VVV laat de intenties direct blijken. De bezoekers weten dat ze moeten scoren en verstoppen zich dan ook niet. Tot een doelpoging is men echter nog niet toegekomen.
1'
VVV heeft afgetrapt in Breda. De bezoekers moeten een 0-1 nederlaag in eigen huis goed maken. Voor NAC is het houden van de nul vandaag voldoende voor het bereiken van de finale.
1'
Ondanks dat NAC afgelopen vrijdag niet de betere was, ging de ploeg van Robert Maaskant wel met een 0-1 zege terug naar Breda. Lukt het de nummer zestien van de Eredivisie vandaag om deze eerste ronde van de nacompetitie te overleven, of weet VVV vandaag te stunten en daarmee een stap te zetten richting terugkeer naar de Eredivisie? Mijn naam is Dennis Korpel en ik zal live verslag doen van deze wedstrijd.

NAC Breda
Dat het uitgerekend Guyon Fernandez was die afgelopen vrijdag de ban brak voor NAC, was voor de spits zelf zeer prettig. De aanvaller heeft een alles behalve gelukkig seizoen gedraaid, maar was vrijdag dan toch echt heel belangrijk voor zijn werkgever. De moeizame wedstrijd werd door trainer Robert Maaskant gezien als een waarschuwing. Zijn ploeg moest volgens de trainer wat wennen aan het soort voetbal wat er wordt gevraagd tegen ploegen uit de Jupiler League. “Maar”, aldus de trainer, “Het gaat maar om één ding; Doorkomen”. Aanvoerder Dirk Marcellis kan zich vinden in die woorden. Op de vraag of hij verwacht dat het maandagmiddag een vechtwedstrijd zal gaan worden in plaats van een aantrekkelijke pot voetbal zei de verdediger: “Ik ben bang van wel”.

VVV Venlo
Melvin Platje zal aan de kant van VVV de speler zijn geweest die vrijdagavond het minst goed heeft geslapen. De spits raakte in de slotfase van de wedstrijd zowel de paal als lat, waarmee VVV met een lastige uitgangspositie naar Breda moet afreizen. Trainer Maurice Steijn baalde ook van de uitslag. “Dat was een grote teleurstelling voor ons”, aldus de oefenmeester. “Op maandag zullen we boven onszelf uit moeten stijgen, want we willen nog steeds die finale halen.” Steijn kan in ieder geval weer beschikken over Danny Post. De middenvelder keert terug van een schorsing en zal voor extra stootkracht op het middenveld moeten zorgen.

De wedstrijd staat vanmiddag onder leiding van scheidsrechter Jochem Kamphuis. De opstellingen van beide teams zijn vanaf ongeveer een uur voor aanvang van de aftrap hier te vinden.