1 : 0 Torinfos in de Ticker Rai Vloet 14. / Penalty
1 : 1 Torinfos in de Ticker Edo Knol 27. / Schot met rechts  (Kevin van Essen)
2 : 1 Torinfos in de Ticker Kenneth Paal 35. / Schot met links
2 : 2 Torinfos in de Ticker Marko Maletić 49. / Schot met links
2 : 3 Torinfos in de Ticker Tarik Tissoudali 61. / Schot met rechts  (Fabian Serrarens)
3 : 3 Torinfos in de Ticker Rai Vloet 82. / Schot met links
4 : 3 Torinfos in de Ticker Rai Vloet 90. / Schot met rechts  (Suently Alberto)

90'
Telstar begon sterk aan de tweede helft en leek zelfs de overwinning te pakken, totdat Rai Vloet tien minuten voor tijd toesloeg. Eerst maakte hij met een omhaal de gelijkmaker, in blessuretijd met een afstandsschot de winnende goal. Zo won Jong PSV voor het eerst na vier gelijke spelen op rij.
90'
90'
Doelpunt voor Jong PSV, 4:3 door Rai Vloet
In blessuretijd bezorgt Vloet Jong PSV dan toch nog de overwinning met een schitterende knal van afstand.
89'
Leemans nog met een gevaarlijke vrije trap, de bal zakt net te laat en gaat daardoor over het doel.
88'
Tissoudali leek richting de 3-4 te kunnen gaan, maar de vlag gaat terecht omhoog wegens buitenspel.
87'
Wissel in bij Jong PSV -> Sander Heesakkers
87'
Wissel uit bij Jong PSV -> Sven Blummel
83'
Wissel in bij SC Telstar -> Liban Abdulahi
83'
Wissel uit bij SC Telstar -> Marko Maletić
82'
Doelpunt voor Jong PSV, 3:3 door Rai Vloet
Vloet maakt zijn tweede van de avond! De voorzet komt in eerste instantie van Van Vlerken, waarna het rommelt in de verdediging van Telstar en Vloet de bal binnen schiet.
79'
Nog ruim tien minuten te gaan en het is de vraag of Telstar stand gaat houden, Jong PSV zet druk.
76'
Corner van Rommens en opnieuw Vloet met de inzet, maar de bal gaat naast het doel van Zonneveld.
73'
Invaller Schet komt naar binnen en haalt uit met rechts, maar Bertrams heeft een goede reflex in huis.
70'
Wissel in bij SC Telstar -> Damiano Schet
70'
Wissel uit bij SC Telstar -> Tim Keurntjes
69'
Opnieuw een schietkans van dichtbij voor Vloet, maar Zonneveld verricht opnieuw goed werk.
67'
Wissel in bij Jong PSV -> Hjörtur Hermannsson
67'
Wissel uit bij Jong PSV -> Boris Cmiljanić
64'
Vloet krijgt opeens veel ruimte en heeft de 3-3 op de schoen, maar Zonneveld reageert alert en heeft de bal klem.
63'
Wissel in bij Jong PSV -> Bram van Vlerken
63'
Wissel uit bij Jong PSV -> Augustine Loof
61'
Doelpunt voor SC Telstar, 2:3 door Tarik Tissoudali
Telstar buigt de achterstand om in een voorsprong! Fraaie aanval via Van den Houten en Serrarens, die oog heeft voor Tissoudali. De smaakmaker van Telstar staat dichtbij de goal en kan de bal binnen tikken.
58'
Gele kaart voor Suently Alberto (Jong PSV)
Geel voor Alberto die te laat is met zijn harde tackle op Serrarens.
55'
Goede indraaiende vrije trap van Rommens, maar Zonneveld komt goed uit zijn doel en stompt de bal weg.
52'
Telstar vraagt om een penalty, want Blummel lijkt hands te maken. De verdediger staat echter met de rug naar de scheidsrechter, waardoor die het over het hoofd ziet.
49'
Doelpunt voor SC Telstar, 2:2 door Marko Maletić
Al vroeg in de tweede helft trekt Telstar de stand gelijk. De voorzet van Serrarens belandt voor de voeten van Alberto, die hem vervolgens in de voeten van Maletić schuift. Van dichtbij kan de spits uithalen met links en scoren.
46'
45'
Al binnen een kwartier kwam Jong PSV op voorsprong, nadat Rai Vloet een penalty meekreeg en deze vervolgens zelf benutte. Daarna speelden de beide keepers een hoofdrol. Eerst ging Bertrams in de fout, door een schot van Knol tussen de benen door te laten gaan. Even later ging ook Zonneveld in de fout, hij verwerkte een afstandsschot van Rommens niet goed, waardoor Paal de rebound kon binnen tikken. Zo staat het bij rust 2-1 voor Jong PSV.
45'
41'
De zoveelste schietkans voor Van Essen, vergelijkbaar met hoe de goal van Knol tot stand kwam. Dit keer grijpt Bertrams echter wel goed in.
38'
Maletić trekt vanaf de linkerkant naar binnen, legt de bal klaar en krult de bal met zijn rechtervoet net langs de verkeerde kant van de kruising.
35'
Doelpunt voor Jong PSV, 2:1 door Kenneth Paal
De keepers spelen een grote rol vandaag. Zonneveld weet een afstandsschot van Rommens niet goed te verwerken, waarna de rebound voor Paal is.
33'
Van Essen krijgt alweer zijn derde schietkans, maar dit keer wordt zijn schot gekraakt. De afvallende bal is voor Tissoudali, maar ook hij weet niet te profiteren van de ruimte.
30'
Jong PSV krijgt een corner na een prima aanval, het is Vloet die de bal hard over het doel kopt.
27'
Doelpunt voor SC Telstar, 1:1 door Edo Knol
Zojuist redde hij nog knap, nu gaat Bertrams in de fout. Van Essen legt de bal terug op Knol die vanaf de rand van het strafschopgebied uithaalt. De bal is houdbaar voor Bertrams, maar hij ziet de bal tussen zijn benen door in het doel verdwijnen.
26'
Weer een prima voorzet van Keurntjes maar Bertrams redt ontzettend knap. De doelman komt uit zijn doel en weet de bal met één hand uit de lucht te plukken om hem vervolgens te klemmen.
24'
Uit het niets een gevaarlijke poging van Van Essen! De voorzet van Keurntjes gaat voorbij aan Serrarens, maar daarachter staat Van Essen nog op de rand van het strafschopgebied. Zijn harde uithaal belandt net aan de verkeerde kant van de paal.
21'
Telstar krijgt van Jong PSV even de tijd om op adem te komen en zelf aan aanvallen te denken. Ver komen de Velsenaren echter niet, de bal wordt al snel weer ingeleverd.
18'
Jong PSV blijft het overwicht hebben, vooral Jozefzoon wordt veelvuldig gezocht, maar hij weet nog niet echt gevaarlijk te worden.
14'
Gele kaart voor Crescendo van Berkel (SC Telstar)
Van Berkel krijgt geel voor het neerhalen van Vloet.
14'
Doelpunt voor Jong PSV, 1:0 door Rai Vloet
Vloet neemt de penalty zelf en faalt niet: hij prikt de bal vanaf elf meter in de rechter benedenhoek.
13'
Leemans stuurt Vloet weg, die vervolgens in het strafschopgebied onderuit wordt gehaald door Van Berkel. De bal gaat op de stip.
10'
Twee schietkansen voor Telstar vlak achter elkaar, het eerste schot wordt geblokt, het tweede schot van Van Essen is een afzwaaier.
6'
Telstar komt er in de counter uit met Tissoudali. Die zet de bal voor richting Maletić, maar weet de spits niet te bereiken.
4'
Het balbezit is in de eerste minuten voor Jong PSV. Maar omdat de opbouw gepaard gaat met veel lange ballen, is het voor Telstar niet moeilijk om er tussen te komen.
1'
Vanavond sluiten Jong PSV en Telstar de twaalfde speelronde van de Jupiler League af. Mijn naam is Jessica Westdijk en ik doe verslag van dit duel. Ongeveer een uur voor aanvang van de wedstrijd zijn de opstellingen te vinden onder het kopje wedstrijddetails.

Jong PSV
Jong PSV bezet momenteel de veertiende positie in de Jupiler League, precies die positie die Jong PSV ook vorig jaar aan het einde van het seizoen bezette. De afgelopen vier wedstrijden eindigden allen in een 1-1 of 0-0 gelijkspel. Midweeks gingen de Eindhovense beloften naar Engeland voor een wedstrijd in de Premier League International Cup. De jonge PSV'ers gingen met 4-0 onderuit tegen Villareal.

In Engeland waren de van blessures teruggekeerde Bram van Vlerken en Florian Jozefzoon opnieuw van de partij. Het is aannemelijk dat beiden ook vanavond tegen Telstar weer in actie zullen komen.

Telstar
Ook Telstar kwam midweeks in actie, het had in het KNVB-bekertoernooi een uitverkocht huis tegen AZ. De Witte Leeuwen streden dapper, maar gingen uiteindelijk met 1-0 ten onder. Toch zal de stemming goed zijn in IJmuiden, want Telstar bezet momenteel de elfde plaats in de Jupiler League en staat zelfs tweede in de strijd om de periodetitel. Een scenario waar vooraf weinig supporters op gerekend zullen hebben.

Telstar zal dan ook op dezelfde voet door willen gaan als de afgelopen weken, met waarschijnlijk dezelfde spelers. Iedereen kwam goed uit het duel tegen AZ en de ploeg zal hopen dat dat vanavond opnieuw het geval is. Vrijdag wacht namelijk de Noord-Hollandse derby tegen FC Volendam alweer.

Er wordt om 20.00 afgetrapt in Eindhoven. Veel plezier bij dit duel!