1 : 0 Torinfos in de Ticker Bart van Hintum 3. / dir. vrije trap
2 : 0 Torinfos in de Ticker Maikel van der Werff 16. / Schot met links
3 : 0 Torinfos in de Ticker Joris van Gerwen 19. / Eigen goal
4 : 0 Torinfos in de Ticker Denis Mahmudov 60. / Schot met links
4 : 1 Torinfos in de Ticker Kevin van Veen 70. / dir. vrije trap
5 : 1 Torinfos in de Ticker Denis Mahmudov 78. / Schot met rechts

90'
85'
De wedstrijd was na twintig minuten al gespeeld, maar deze laatste vijf hoeven eigenlijk niet gespeeld te worden. Het gaat op en neer, maar kansen zijn er nauwelijks.
82'
Toch bijzonder dat PEC Zwolle eigenlijk nog maar één treffer heeft gescoord waar gekheid geen bepalende factor was. Bij alle andere treffers gebeurde er wel iets raars waardoor het doelpunt tot stand kwam.
79'
Wissel in bij JVC Cuijk -> Ryan Bouwmeester
79'
Wissel uit bij JVC Cuijk -> Oktay Öztürk
78'
Doelpunt voor PEC Zwolle, 5:1 door Denis Mahmudov
Toch nog een treffer! Denis Mahmudov maakt zijn tweede treffer van de avond en zowaar gebeurde er niets vreemds. Hij wordt aangespeeld op twintig meter van het doel, dribbelt en draait naar zijn rechterbeen en plaatst de bal mooi in de rechterhoek: 5-1.
77'
Op het veld is de sfeer echter minder aanwezig. PEC Zwolle vindt het allemaal wel prima en dringt niet meer aan. Het voetbal vindt nu vooral plaats op het middenveld.
74'
De sfeer is wel aanwezig in het stadion van PEC Zwolle. Een gemoedelijke sfeer, waar de fans van JVC Cuijk dolblij zijn met de treffer van hun ploeg. De thuisfans zijn uiteraard blij met het behalve van de halve finale.
70'
Doelpunt voor JVC Cuijk, 4:1 door Kevin van Veen
Alsof hij net de winnende treffer in de finale van de Champions League heeft gemaakt! Kevin van Veen schiet de vrije trap via de onderkant van de lat binnen en zoekt meteen de fans op. Hij springt op de boarding en is even 'King of the World'.
70'
Een vrije trap voor JVC Cuijk op een mooie positie! Maikel van der Werff schept Kevin van Veen op de rand van het strafschopgebied. Geen geel voor de verdediger, wat een gelukje is. Hij heeft namelijk al een kaart op zak.
67'
De enige Giovanni vervangt de andere. Gravenbeek komt in het veld, Hiwat kan gaan douchen.
67'
Wissel in bij PEC Zwolle -> Giovanni Gravenbeek
67'
Wissel uit bij PEC Zwolle -> Giovanni Hiwat
66'
Dit speelt PEC Zwolle niet heel goed uit hoor! Giovanni Hiwat wordt weggestuurd aan de rechterkant en zet hard voor op Denis Mahmudov. De doelpuntenmaker verwacht de bal echter niet zo hard en krijgt de bal niet in het lege doel.
63'
Een mooie wissel, al is het alleen al vanwege de naam van de invaller. Cayfano Latupeirissa komt in het veld voor Mark Fennebeumer.
63'
Wissel in bij JVC Cuijk -> Cayfano Latupeirissa
63'
Wissel uit bij JVC Cuijk -> Mark Fennebeumer
60'
Doelpunt voor PEC Zwolle, 4:0 door Denis Mahmudov
Wat ongelukkig zeg! JVC Cuijk voetbalt goed, maar krijgt de deksel op de neus. Wederom is het een ongelukkige tegentreffer. Denis Mamudov probeert van afstand maar eens uit te halen met links, schiet richting de linkerhoek, maar raakt een speler met de bal. Die verandert van richting, waardoor Joris van Gerwen kansloos is: 4-0.
58'
De kansen zijn nu echt voor JVC Cuijk hoor! Een bal schiet tussen de centrale verdedigers van PEC Zwolle door, maar Diederik Boer is alert. De goalie werkt de bal echter alles behalve goed weg en speelt de bal naar Alexander Prent. Die ziet Boer te ver voor zijn goal staan en probeert het van ver met een stiftje, maar de bal belandt op het dak van het doel.
56'
Schot van Kevin van Veen! Alexander Prent zet voor vanaf rechts en die voorzet wordt niet goed verwerkt. Van Veen kan aannemen op de rand van de zestien, draait naar zijn rechterbeen en schiet richting de rechterhoek. Daar ligt Diederik Boer echter een treffer in de weg.
55'
Zo is er iets meer te juichen voor de fans van JVC Cuijk in het tweede deel van deze wedstrijd. De verdedigers van PEC Zwolle ogen gepikeerd omdat het allemaal niet meer zo makkelijk gaat.
52'
Weer Alexander Prent hoor! De rechtsbuiten sprint weg, maar Joost Broerse legt een sliding. In plaats van de bal weg te werken tikt hij hem in de loopt van Prent. Die gaat richting goal, maar Maikel van der Werff ruimt definitief op met een sliding op de bal.
51'
Gele kaart voor Maikel van der Werff (PEC Zwolle)
Een gele kaart voor een speler van de thuisploeg. Maikel van der Werff verslikt zich in Oktay Öztürk en de bal. Die stuitert hard door en Öztürk kan er bijna vandoor. Dit voorkomt Van der Werff en hiervoor krijgt hij geel.
50'
JVC Cuijk begint in ieder geval met aanvallende intenties aan de tweede helft. Alexander Prent wordt meerdere malen in de diepte aangespeeld, maar hij staat eerst buitenspel en maakt bij het tweede moment een overtreding.
47'
Een boel wissels aan het begin van de tweede helft. Zal dit invloed hebben op het veldspel in het tweede deel van deze wedstrijd?
46'
Wissel in bij PEC Zwolle -> Thanasis Karagounis
46'
Wissel uit bij PEC Zwolle -> Ryan Thomas
46'
Wissel in bij PEC Zwolle -> Denis Mahmudov
46'
Wissel uit bij PEC Zwolle -> Fred Benson
46'
Wissel in bij JVC Cuijk -> Dennis Schouten
46'
Wissel uit bij JVC Cuijk -> Fathi Ben Ahmed
46'
45'
Geen blessuretijd en dat is ook helemaal niet nodig. PEC Zwolle heerst in eigen stadion tegen de amateurs van JVC Cuijk. Al na twintig minuten stond de ruststand op het scorebord. Bart van Hintum legde een vrije trap in één keer over doelman Joris van Gerwen heen en Maikel van der Werff kreeg uit een vrije trap ietwat gelukkig de bal voor zijn voeten en maakte de 2-0. Daarna leek doelman Van Gerwen even geknakt, want toen Ryan Thomas een bal terug voor het doel bracht stond hij aan de grond genageld en kreeg de bal tegen zijn schouder aan. Een eigen doelpunt en dus de 3-0.
45'
43'
PEC Zwolle neemt gas terug en dit valt ook wel te zien in het wedstrijdbeeld. Als de thuisploeg in de aanval is gaat het snel, maar in de opbouw en op het middenveld weer niet.
40'
Gele kaart voor Shanon Carmelia (JVC Cuijk)
De tweede gele kaart van de wedstrijd. Shanon Carmelia speelt de bal te ver voor zich uit en gaat dan hard door op de enkels van Bart van Hintum. Genoeg voor een gele kaart volgens de scheidsrechter.
38'
De keeper komt steeds beter in de wedstrijd, maar het geeft natuurlijk ook wel aan dat JVC Cuijk onder druk blijft staan. Als het snel gaat en de aanvallers van PEC Zwolle gaan lopen zonder bal heeft de uitploeg het moeilijk.
36'
Joris van Gerwen houdt nu Fred Benson van het scoren af. De spits van PEC Zwolle werd diep gestuurd en kwam één op één, maar de alerte Van Gerwen is snel bij de bal, waardoor de hoek te klein wordt voor Benson.
32'
Een hele goede redding van Joris van Gerwen nu!
Ryan Thomas zet de aanval op, kaatst met Fred Benson in het strafschopgebied en schiet vervolgens kort in de rechterhoek. Het schot gaat hard en richting de kruising, maar Van Gerwen krijgt er zijn handen tegen.
32'
Oei, de statistieken na het eerste half uur speeltijd is pijnlijk. PEC Zwolle heeft 81 procent balbezit, tegenover 19 procent van JVC Cuijk. Het aantal schoten gaat dan wel weer gelijk op: 5 schoten van PEC Zwolle om 4 van de uitploeg.
29'
Kijk, hij kan het wel! Joris van Gerwen redt uitstekend op een vrije trap van Maikel van der Werff, die de bal in de linkerhoek probeert te krullen. De bal kwam van ver, maar toch een leuke opsteker voor de goalie.
27'
Een foutje bij PEC Zwolle! Een communicatiefout in de verdediging bij de thuisploeg en Kevin van Veen kan oppikken. Hij toont zich echter geen echte killer, want hij wordt naar de buitenkant verdreven. Hij bedient alsnog Alexander Prent, maar die vindt een tegenstander op zijn weg naar het doel.
25'
Het moet geen lekker gevoel geven: Voor het eerst in de clubhistorie in de kwartfinale van de KNVB Beker en dan na twintig minuten al met 3-0 achterstaan. Het overkomt JVC Cuijk. Kan de technische staf voor een ommekeer zorgen in de koppies van de spelers?
24'
Alexander Prent mag aan de linkerkant ver komen en zijn voorzet op Kevin van Veen is op maat! De spits mag vrij inkoppen in de zestien, maar heeft het vizier duidelijk niet op scherp staan. Hij kopt ruim naast het doel van Diederik Boer.
22'
Joris van Gerwen speelt alles behalve een goede wedstrijd. Bij het eerste doelpunt zag hij er niet goed uit, bij de tweede treffer eigenlijk ook niet en het derde doelpunt maakte hij zelf.
19'
Doelpunt voor PEC Zwolle, 3:0 door Joris van Gerwen (eigen doelpunt)
Oh, oh, oh. JVC Cuijk laat het nu wel heel erg lopen hoor. Een corner bij de tweede paal wordt nog ingeschoten door Ryan Thomas, maar omdat Joris van Gerwen de bal niet meer verwacht - of in ieder geval geen zin heeft om de bal tegen te houden - belandt de bal alsnog in het doel. Van Gerwen krijgt de bal tegen de schouder en daarom is het een eigen doelpunt voor de keeper.
18'
Gele kaart voor Oktay Öztürk (JVC Cuijk)
PEC Zwolle gaat ook na de tweede treffer vrolijk door en Oktay Öztürk moet aan de noodrem trekken om de aanval van PEC Zwolle te stoppen. Het kost hem een gele kaart.
16'
Doelpunt voor PEC Zwolle, 2:0 door Maikel van der Werff
En na vijftien minuten is het weer raak! Opnieuw ontstaat dit doelpunt uit een vrije trap, ditmaal vanaf links. De bal wordt niet goed verwerkt en komt terecht bij Maikel van der Werff. De verdediger blijft kalm en schiet met links de 2-0 tegen de touwen.
14'
Eerste schotje van JVC Cuijk. Oktay Öztürk twijfelt niet als hij een beetje ruimte krijgt en schiet van ruim twintig meter richting doel. Deze opdracht hebben ze ook meegekregen: Ga lekker op zoek naar een goal en wees niet bang om te schieten. Öztürk schiet echter ver naast en over.
12'
Fred Benson wordt veel gezocht door PEC Zwolle. Niet zo gek ook, want de spits speelde drie wedstrijden in de KNVB Beker dit seizoen en scoorde ook drie keer.
9'
Zoals verwacht blijft PEC Zwolle aandringen. JVC Cuijk komt niet aan het voetballen toe en heeft moeite met de snelle flankspelers van de thuisploeg.
6'
Ongeveer 2000 fans van JVC Cuijk zijn afgereisd naar Zwolle om deze wedstrijd te bekijken. Het is natuurlijk afwachten of ze ook beloond worden voor de reis. Er zijn in ieder geval zoveel fans naar Zwolle gekomen dat het uitvak te klein was. Nu is er een apart deel van de tribune gereserveerd voor de uitfans.
3'
Doelpunt voor PEC Zwolle, 1:0 door Bart van Hintum
De bal vliegt er al in de derde minuut in! Bart van Hintum mag een vrije trap nemen aan de rechterkant van het veld en Joris van Gerwen verkijkt zich volledig op die bal. Met een boog vliegt de 1-0 binnen en moet JVC Cuijk meteen beginnen aan het wegwerken van die achterstand.
1'
PEC Zwolle heeft afgetrapt, dus zijn we begonnen. Kunnen de amateurs van JVC Cuijk stunten tegen een Eredivisionist?
1'
Gisteren werd de eerste kwartfinale in de KNVB Beker gewonnen en daarin won AZ van Roda JC. Vanavond worden de overige drie wedstrijden gespeeld. Te beginnen met PEC Zwolle - JVC Cuijk. Mijn naam is Jos Boesveld en ik doe verslag van deze wedstrijd.

PEC Zwolle maakt voorlopig een heel rustig bekertoernooi mee. In vier wedstrijden speelde het drie keer een thuisduel en er werd geen enkele keer tegen een Eredivisionist gespeeld. In ronde twee werd Fortuna Sittard met 2-0 opzij gezet en daarna werd Wilhelmina ’08 met 4-0 afgedroogd. In de achtste finale speelde PEC Zwolle een uitwedstrijd tegen Excelsior. Ook in Rotterdam kende de Zwollenaren geen probleem: 1-4. Tegen JVC Cuijk mag in eigen huis gestreden worden voor een plek in de halve finale.

De amateurs maken natuurlijk een sprookje mee in het bekertoernooi. Voor het eerst in de geschiedenis van de club staan ze in de kwartfinale van de KNVB Beker. Geheel onverwachts is dit echter niet, want de ploeg kwam nog geen moeilijke tegenstander tegen. In de eerste, tweede en derde ronde trof JVC Cuijk amateurploegen. Achtereenvolgens werd er gewonnen van HHC Hardenberg (2-1), BVV Barendrech (2-0) en EVV (3-0). In de achtste finales trof de uitploeg van vanavond voor het eerst een profclub. MVV kon echter niet op tegen de amateurs uit Cuijk. Het werd uiteindelijk 2-1. JVC Cuijk komt uit in de Topklasse en staat daar momenteel op de tweede plek. In de KNVB Beker kent Cuijk twee topscorers: Fathi Ben Ahmed en Kevin van Veen scoorden beide driemaal.