2:3
0 : 1 Torinfos in de Ticker Carlos Vela 8. / Schot met links  (Héctor Herrera)
1 : 1 Torinfos in de Ticker Wesley Sneijder 49. / Schot met rechts
1 : 2 Torinfos in de Ticker Carlos Vela 62. / Schot met links  (Jesús Corona)
1 : 3 Torinfos in de Ticker Javier Hernández 69. / Schot met links  (Andrés Guardado)
2 : 3 Torinfos in de Ticker Daley Blind 74. / Schot met links  (Arjen Robben)

90'
De vierde nederlaag in vijf wedstrijden is een feit. Oranje kwam na de rust snel op gelijke hoogte middels een prachtige goal van Sneijder. Toen iedereen dacht dat Oranje erop en erover zou gaan, sloeg Mexico genadeloos toe. Nogmaals Vela en Hernández brachten de bezoekers op 1-3. Daley Blind bracht Oranje nog wel terug tot 2-3 met een goed afstandsschot, maar de gelijkmaker kwam er niet. Mede ook doordat Ochoa met een uiterste poging nog een bal van de lijn wist te halen.
90'
90'
Gele kaart voor Guillermo Ochoa (Mexico)
Ochoa krijgt nog geel voor tijdrekken. De scheidsrechter voelt dit totaal verkeerd aan.
90'
Gele kaart voor Paul Aguilar (Mexico)
Nog een late gele kaart voor het opbreken van een counter.
90'
Er komen maar liefst vijf minuten blessuretijd bij.
90'
De minuten van Robben breken nu aan. Kan hij het weer tegen Mexico?
89'
Wissel in bij Mexico -> Hugo Rodríguez
89'
Wissel uit bij Mexico -> José Vázquez
88'
Wissel in bij Mexico -> Miguel Ponce
88'
Wissel uit bij Mexico -> Andrés Guardado
86'
Ochoa haalt hem van de lijn! Een kopbal van Wijnaldum uit een hoekschop wordt door de keeper van de lijn getikt. Promes krijgt daarna nog een mooie kans, maar die schiet hem roekeloos heel hoog en hard over.
82'
Gele kaart voor Oswaldo Alanís (Mexico)
En ook een gele kaart Mexico. Een tackle op Sneijder is te laat, dus deze kaart is op zijn plaats.
82'
Wissel in bij Mexico -> Jonathan Dos Santos
82'
Wissel uit bij Mexico -> Héctor Herrera
82'
Wissel in bij Nederland -> Leroy Fer
82'
Wissel uit bij Nederland -> Wesley Sneijder
80'
Oranje helpt maar weer eens een kans om zeep. Robben wipt de bal de zestien in, waar Wijnaldum naartoe is gelopen. De aanvallende middenvelder probeert koppende de uitstormende Ochoa te verschalken, maar kopt tegen de keeper aan.
76'
Wissel in bij Mexico -> Giovani Dos Santos
76'
Wissel uit bij Mexico -> Carlos Vela
76'
Wissel in bij Mexico -> Raúl Jiménez
76'
Wissel uit bij Mexico -> Javier Hernández
74'
Doelpunt voor Nederland, 2:3 door Daley Blind
Alles ligt weer open. Een rare zwabberbal vanaf ruim vijfentwintig is Ochoa te machtig. De zwabber kwam er overigens in doordat Diego Reyes de bal nog met zijn rug raakte.
73'
Nog ruim een kwartier te gaan. Komt dit nog goed voor Oranje?
69'
Doelpunt voor Mexico, 1:3 door Javier Hernández
Javier Hernández heeft dan toch zijn doelpunt te pakken. De Vrij heft buitenspel op waardoor hij helemaal vrij voor Krul komt te staan. Hij omspeelt de keeper koelbloedig en maakt de marge nu zelfs twee doelpunten.
68'
Wissel in bij Nederland -> Georginio Wijnaldum
68'
Wissel uit bij Nederland -> Ibrahim Afellay
66'
In een op het oog gevaarlijke uitbraak, besluit Promes voor eigen succes te gaan. Dit zonder resultaat. Hij krijgt vervolgens de volle laag van Sneijder, die dit onacceptabel vindt.
65'
Gele kaart voor Stefan de Vrij (Nederland)
Er zijn heftigere overtredingen geweest vanavond, maar De Vrij is de eerste die op de bon gaat voor het onderbreken van een aanval van Mexico.
64'
De afgelopen drie edities tussen Nederland en Mexico eindigden in een 2-1 zege voor Oranje. Die vlieger gaat vanavond dus niet op.
62'
Doelpunt voor Mexico, 1:2 door Carlos Vela
Dat is nog eens een debuut maken. Jesús Corona is koud in het veld en staat aan de basis van de tweede goal van Vela. De spits schiet vanaf links diagonaal binnen en zet Mexico wederom op voorsprong.
61'
Wissel in bij Mexico -> Jesús Corona
61'
Wissel uit bij Mexico -> Miguel Herrera
60'
Wissel in bij Nederland -> Quincy Promes
60'
Wissel uit bij Nederland -> Memphis Depay
60'
Huntelaar blijft maar loeren. Nu staat de spits net buitenspel wanneer hij een actie in denkt te kunnen zetten.
57'
Tim Krul met een fantastische redding! Hernández denkt de 1-2 binnen te tikken van binnen vijf meter, maar Krul gooit heel zijn ziel en zaligheid voor die bal om met een ultieme poging alsnog de bal te keren.
56'
Sneijder krult een vrije trap iets over het doel van Ochoa.
55'
Na de goal drukt Oranje door. De wil om te winnen stralen de jongens nu echt uit!
52'
Het is nu wachten op een schwalbe van Robben en de benutte strafschop van Huntelaar en dan hebben we bijna een exacte kopie van afgelopen zomer.
50'
Pfoe, daar komt Oranje goed weg! Direct na de gelijkmaker is Javier Hernández heel dicht bij een hernieuwde voorsprong. Uit een goede vrije trap kan hij vrij inkoppen, maar mikt net over.
49'
Doelpunt voor Nederland, 1:1 door Wesley Sneijder
WESLEY SNEIJDER! Wat een goal! Net als in Brazilië maakt hij ook vandaag de 1-1 tegen Mexico. Met rechts haalt hij heerlijk uit. Ochoa is kansloos op deze inzet.
49'
Tot twee keer toe komt Oranje in de beginfase van de tweede helft goed door over rechts. De laatste pass vindt echter het juiste voetje niet, dus tot een doelpoging zijn we nog niet gekomen.
46'
Het is dan wel een oefenpotje, maar beide bondscoaches hebben besloten in de rust niet te wisselen.
46'
45'
Oranje maakt het zichzelf vanavond onnodig moeilijk. Nadat de ploeg onder leiding van Guus Hiddink voor de vijfde keer op rij op een 1-0 achterstand is gekomen, nam de thuisploeg in het tweede deel van de eerste helft het initiatief over. De bracht onder andere Depay een grote kans en Robben enkele schotpogingen. De grootste kans was voor Huntelaar, die helemaal vrijstaand bij de tweede paal de bal naast het lege doel schoot. De achterstand is inmiddels totaal onnodig en kan in de tweede helft dus nog worden weggepoetst.
45'
45'
Een goede combinatie door het hart van het centrum. Huntelaar legt terug op Afellay. Die wil wel uithalen, maar Sneijder loopt hem in de weg.
43'
Hoe dan? Uit de corner die ontstaat kopt De Vrij in bij de tweede paal. Huntelaar staat daar helemaal vrij om in te tikken, maar schiet naast. Het is inmiddels ongelofelijk dat Oranje nog niet heeft gescoord.
42'
Weer niet! Robben komt vanaf rechts naar binnen en schiet met links. Ochoa grabbelt maar Huntelaar kan net niets moois met de bal doen.
41'
Nu wel een krachtige kopbal van Huntelaar. Deze poging is alleen recht op Ochoa af, waardoor het weer niet echt gevaarlijk is.
39'
Veltman verdedigt uit maar raakt daarbij zijn eigen lat. Krul kon er niet meer bij, maar de deklat bezorgde Oranje een moment van opluchting.
38'
Eindelijk een doelpoging van Huntelaar. Een voorzet van Willems is wat lang onderweg maar komt wel bij de spits. De kan alleen geen kracht aan de bal meegeven, waardoor het een makkelijke bal voor Ochoa is.
35'
Huntelaar speelt al ruim een half uur een zeer ongelukkige wedstrijd. De spits krijgt weinig bruikbare ballen. Als de bal dan toch zijn kant op komt, verliest hij bijna alle persoonlijke duels.
33'
Vela loopt Veltman er makkelijk uit. De verdediger kan hem alleen afstoppen door een overtreding. Als dit geen vriendschappelijke wedstrijd was geweest, had hij hier zeker geel voor gekregen.
31'
Javier Hernández weigert een een-twee met Guardado af te maken en besluit het zelf te doen. Tussen twee verdedigers in loopt hij zich al snel vast.
30'
En nu een goede redding van Ochoa op een schot van Robben. Oranje is ineens heel nadrukkelijk op zoek naar een doelpunt.
29'
Dit had de gelijkmaker moeten zijn! Robben geeft een hoge steekbal op Depay die helemaal vrij staat. De buitenspeler heeft even moeite met zijn controle, lobt de bal richting doel, maar mikt net over de lat.
28'
Oranje lijkt totaal niet geconcentreerd te zijn momenteel. Veltman, Blind en Van Rhijn gaan kort achter elkaar in de fout, op eigen helft. Vooralsnog maakt Mexico er geen gebruik van.
26'
Daar was Mexico gevaarlijk. Een corner wordt bij de eerste paal net naast gekopt.
25'
Al scheldend loopt Vlaar langs de lijn. De Vrij is er inmiddels al voor hem in gekomen.
24'
Wissel in bij Nederland -> Stefan de Vrij
24'
Wissel uit bij Nederland -> Ron Vlaar
23'
Ron Vlaar is ineens op de grond gaan zitten en voelt aan zijn kuit. Stefan de Vrij is met zijn warming up begonnen. Dit zit er niet goed uit voor Ron Beton.
22'
Halverwege de eerste helft komt Oranje iets meer in de wedstrijd, maar blijft Mexico simpelweg sterker en slimmer.
18'
Daar was bijna Robben! Een goede actie over links van Depay. De bal gaat aan Ochoa voorbij en komt bij Robben terecht. zijn inzet wordt geblokt, waardoor deze niet in het lege doel belandt.
18'
Nederland toont nog weinig tekenen van herstel. Ook na de treffer is het voornamelijk heel slordig wat Oranje laat zien. Mexico zit overal fel bovenop en geeft Nederland weinig tijd en ruimte om te handelen.
15'
In het eerste kwartier heeft de keeper van Mexico nog niets te doen gehad. Dat is slecht nieuws, gezien de 0-1 tussenstand.
13'
Ron Vlaar komt goed voor zijn man bij de eerste paal, maar krijgt zijn hoofd niet goed over de bal. Hij kopt ruim over.
13'
Een voorzet van Depay wordt onnodig tot corner gepromoveerd. Kan Oranje hier voor het eerst gevaarlijk worden?
11'
Onder de leiding van Guus Hiddink is Oranje nu dus al voor de vijfde keer op een 1-0 achterstand gekomen. Drie keer kon dit niet meer worden hersteld. Lukt dit vandaag wel?
8'
Doelpunt voor Mexico, 0:1 door Carlos Vela
En weer komt Oranje op achterstand. Ditmaal is het Carlos Vela. Na 3,5 jaar is hij weer terug bij de selectie van Mexico en hij schiet met zijn linkervoet fantastisch binnen. Krul is kansloos.
6'
Een snelle uitbraak van Oranje. Sneijder stuurt Depay weg aan de linkerkant. De rappe buitenspeler probeert met een steekbal Huntelaar te bereiken, maar die bal wordt nipt onderschept,
5'
De eerste minuut was voor Oranje, maar daarna is het balbezit voornamelijk voor Mexico geweest. Oranje weet de bal niet in de ploeg te houden en komt niet van de eigen helft af.
2'
Bij de eerste aanval van Mexico valt er meteen een slachtoffer. Javier Hernández probeert voor Jetro Willems te komen, maar raakt hem met een heel hoog geheven been in zijn gezicht. Willems kan overigens gewoon weer verder.
1'
De volksliederen hebben geklonken, de trainingsjasjes gaan uit. We staan op het punt van beginnen!
Voor sommige is de avond al geslaagd. De wereldrecordpoging van de langste wave is zojuist geslaagd. De bezoekers die in de ArenA zitten zullen het ongetwijfeld niet koud meer hebben.

29 juni 2014. Een datum die de Mexicanen nog lang niet vergeten zijn. Als er vandaag de dag iemand in Mexico over een losse schoenveter struikelt, wordt hij nog steeds voor een ‘Robben’ uitgemaakt. De meest beruchte duikeling van het afgelopen WK betekende de uitschakeling van Mexico. Vanavond gaat men in de Amsterdam ArenA op zoek naar eerherstel. Mijn naam is Dennis Korpel en ik zal voor u live verslag doen van deze wedstrijd.

Nederland
De situatie bij Oranje is bekend. Na de succesvolle periode onder Louis van Gaal, is de start van de nieuwste termijn van Guus Hiddink nog geen doorslaand succes. Nederlagen tegen Italië, Tsjechië en IJsland hebben voor een crisisberaad gezorgd. Bij de wedstrijd vanavond tegen Mexico moeten daar al de eerste vruchten van geplukt worden. Hiddink zal vanavond niet met zijn sterkste opstelling spelen, aangezien de wedstrijd van zondag tegen Letland vele malen belangrijker is. Zo weten we vooraf al dat Klaas Jan Huntelaar weer eens een basisplaats zal krijgen. En dat terwijl juist hij de man was die de penalty in de blessuretijd verzilverde, op het WK.

Mexico
De nederlaag tegen Oranje is de laatste verloren wedstrijd van Mexico geweest. Na het WK heeft de ploeg vier oefenwedstrijden gespeeld. Thuis tegen Panama en Honduras en uit tegen Bolivia resulteerde dat in een zege, de uitwedstrijd tegen Chili eindigde in een 0-0 gelijkspel. Al die oefenwedstrijden vallen echter in het niet tegen die van vanavond. Al weken gaat het in de Mexicaanse media nergens anders over dan de ‘schwalbe’ van Arjen Robben. De selectie van Mexico is sinds het WK flink verjongd en dat is vooral in de achterhoede terug te zien. Slechts één verdediger die is opgeroepen, verdient zijn geld in Europa. Maar met de sterke voorhoedespelers Javier Hernandez, Carlos Vela en Giovanni Dos Santos, hebben de bezoekers voldoende stootkracht in huis.

In de Amsterdam ArenA staat de wedstrijd vanavond onder leiding van de Poolse scheidsrechter Szymon Marciniak. Vanaf ongeveer een uur voor de aftrap zijn de opstellingen van beide ploegen hier te vinden.